Mr. S.P.A.C. (Stan) Elsendoorn

Al op jonge leeftijd werd ik gefascineerd door technologie. Wanneer iets niet werkte, probeerde ik met creativiteit en doorzettingsvermogen tot een oplossing te komen. Die gedrevenheid helpt enorm in de juridische praktijk.

Met mijn achtergrond als programmeur kijk ik niet alleen naar de theorie, maar zoek ik samen met u naar een praktijkgerichte oplossing die binnen uw bedrijfsprocessen past. Alleen samen kom je tot goede resultaten.

In mijn werk ben ik betrokken en kritisch; ik schroom ook niet om mijn eigen standpunten tegen het licht te houden, wat mij in staat stelt een casus vanuit een andere context te bekijken.

Stan studeerde IT-Recht en Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met de specialisatie Privaatrecht. Hij is onder meer betrokken geweest als junior programmeur bij de ontwikkeling van onder andere een ‘serious game’ voor de Koninklijke Kentalis. Tevens heeft hij als student-assistent voor de faculteit bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen onderzoek gedaan naar de juridische gevolgen van het gebruik van de cloud binnen de logistieke sector.

Publicaties van Stan

Publicaties van Stan Elsendoorn