sluiten, terug naar team pagina

mr. S.R. (Sjoerd) de Jong

Advocaat

‘Na een ongeval is persoonlijke aandacht essentieel’

Wanneer je letsel oploopt door een ongeval, kan dat een enorme impact hebben. Hoe het ongeval en de gevolgen worden ervaren is heel persoonlijk. Dat geldt ook voor de behoeftes die daaruit volgen. Juridisch succes met een zo hoog mogelijke schadevergoeding is absoluut geen garantie voor een tevreden klant. Door aandacht te hebben voor de persoon en de juiste vragen te stellen wil ik de klant zo goed mogelijk bijstaan en ontzorgen.

Bij de juridische discussies met de wederpartij, hou ik van duidelijkheid. Juridisch touwtrekken is verspilde moeite als niet exact duidelijk is op welk punt je van mening verschilt. Vaak worden discussies op papier gevoerd, die je met het simpelweg oppakken van de telefoon kunt voorkomen. Door direct contact kan ik mij snel focussen op de kern van het geschil. Dit zorgt voor een snelle afwikkeling van een zaak.

Sjoerd de Jong studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisatie Privaatrecht. Na de studie heeft Sjoerd drie jaar bij een verzekeraar gewerkt waar hij zich bezighield met verzekeringsrecht, verkeersrecht en aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het voeren van gerechtelijke procedures.

Zoekt u een letselschade advocaat? Kijk dan ook op de site van Yspeert letselschade.  Ons advocatenkantoor adviseert slachtoffers en helpt hun schade vergoed te krijgen. Bij ons is het eerste gesprek altijd kosteloos. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of voor meer informatie over de te nemen stappen. 

Publicaties van Sjoerd

Publicaties van Sjoerd de Jong