sluiten, terug naar team pagina

mr. M. (Martijn) van der Veen

Advocaat

'Goed luisteren is het begin'

Ik haal veel energie uit het vastbijten in (juridische) problemen en het vinden van de best passende oplossingen voor het specifieke geval. Om dit goed te kunnen doen is het in mijn ogen van belang om met de cliënt in gesprek te gaan en goed te luisteren. Waar is mijn cliënt bij gebaat en wat is voor hem of haar het beste resultaat. Ik ben altijd op zoek naar alternatieve oplossingen.

Ik houd mij voornamelijk bezig met het vastgoedrecht en het huurrecht en adviseer zowel ondernemingen als particulieren. Ik geef de voorkeur aan de pragmatische oplossing indien hiervoor een opening is. Als dit een gepasseerd station is, zal ik tot het uiterste gaan om het maximale resultaat te behalen.

Martijn volgde zijn bachelor Rechtsgeleerdheid en master Privaatrecht aan de Universiteit Utrecht. Na zijn studie heeft hij een masterclass Bouwrecht gevolgd en stage gelopen bij een grote bouwonderneming. Voor zijn overstap naar Yspeert is Martijn meerdere jaren werkzaam geweest als jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar op het gebied van het vastgoedrecht.

Publicaties van Martijn

Publicaties van Martijn van der Veen