sluiten, terug naar team pagina

mr. F.M. (Femke) Westra

Advocaat

'Een advies geven waardoor een cliënt écht verder kan'

Als advocaat heb ik mij gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Ik fungeer als sparringpartner en vraagbaak voor kleine en grote werkgevers voor (juridische) kwesties die zich voordoen over personeel. Van het opstellen van een arbeidsovereenkomst tot aan het beëindigen van de arbeidsovereenkomst en alles wat daar tussen in kan gebeuren.

Door mijn ruime ervaring overzie ik het speelveld en kom ik snel tot de kern. Ook sta ik regelmatig “aan de andere kant” en begeleid ik managers en (statutair) bestuurders in conflicten met hun werkgever.

Als advocaat ben ik begaan en betrokken bij mijn cliënten en kijk ik verder dan alleen het juridische. Een advies geven waardoor een cliënt écht verder kan, daar sta ik voor. Ik ben open en duidelijk in mijn manier van werken, waardoor ik snel het vertrouwen van cliënten krijg. Ook vind ik goed persoonlijk contact met cliënten belangrijk. Dit maakt de samenwerking niet alleen leuker, maar dit leidt ook tot de beste resultaten.

Femke Westra heeft de specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond. Zij is lid van de landelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten (VAAN) en de noordelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten (VNAA).

Publicaties van Femke

Publicaties van Femke Westra