sluiten, terug naar team pagina

mr. A. (Aileen) Bakker

Advocaat

‘Samenwerken leidt tot het beste resultaat’

De werkwijze van Yspeert, waarbij niet de individuele praktijk maar onderling samenwerken de norm is, past bij mij. Ik ben zeer betrokken, altijd bereid extra inspanning te leveren en ben ervan overtuigd dat door samen te werken altijd het beste resultaat voor de client wordt behaald.

Door mijn ervaring in het bedrijfsleven weet ik dat niet alleen het beantwoorden van de juridische vraag van belang is, maar dat ook pragmatische en structurele oplossingen niet uit het oog moeten worden verloren. Zo kan de te nemen route worden bepaald en het meest wenselijke resultaat worden bereikt.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met theater. Ook daarbij geldt dat door samen te werken en elkaar te versterken, het eindresultaat naar een hoger niveau kan worden getild.

Aileen Bakker studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisatie Privaatrecht. Aileen Bakker heeft reeds ervaring opgedaan in het bedrijfsleven op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, in een speelveld waar naast juridische aspecten tevens politiek en media een prominente rol in namen. Aileen is sinds 2020 werkzaam bij Yspeert advocaten.

Publicaties van Aileen

Publicaties van Aileen Bakker