sluiten, terug naar team pagina

mr. N. (Nathalie) Thoma

Jurist

‘Ik hecht veel waarde aan het hebben van persoonlijk contact met de cliënt’

De veelzijdigheid van het vastgoed- en bouwrecht spreekt mij erg aan en beschouw ik als dynamisch. Al tijdens mijn studie heb ik een sterke affiniteit voor vastgoed- en bouwrecht ontwikkeld. Mijn werkervaring binnen deze rechtsgebieden heb ik zowel in het notariaat als in de advocatuur opgedaan, waardoor ik de verschillende facetten van het vastgoed heb ervaren. Hierdoor heb ik mijn praktische en communicatieve vaardigheden breed kunnen ontwikkelen. Het oplossen van geschillen en het adviseren van cliënten met betrekking tot vastgoed- en bouwrecht gerelateerde vraagstukken geeft mij veel energie. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig en beoefen ik diverse sporten zoals boksen, circuittraining en hardlopen. Mijn doorzettingsvermogen komt ook tijdens mijn werk van pas.

Ik ben een sociale, enthousiaste jurist en hecht veel waarde aan het hebben van persoonlijk contact met de cliënt. Hierin bied ik graag een luisterend oor en stel ik mij inlevend, maar kritisch op. Op deze wijze ben ik in staat om een goed beeld van de visie en het belang van de cliënt te krijgen. Met mijn gestructureerde en pragmatische werkwijze streef ik naar het beste resultaat. In mijn communicatie ben ik helder en transparant, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Nathalie Thoma deed haar master Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisatie Privaatrecht. Zij heeft voor Yspeert advocaten gewerkt als juridisch medewerker bij een notaris- en advocatenkantoor en als juridisch adviseur Grond- en Vastgoedontwikkeling bij de gemeente Groningen. Binnen Yspeert is Nathalie werkzaam binnen de sectie Vastgoed- en Bouwrecht.

Publicaties van Nathalie

Publicaties van Nathalie Thoma