Partnerships

 

Yspeert Advocaten heeft verschillende samenwerkingsverbanden.

Zo werkt Yspeert advocaten graag samen met de Rijksuniversiteit in Groningen. Niet alleen hebben vele van onze collega’s hier gestudeerd. Ook delen wij graag onze kennis met jong aanstormend talent door middel van gastcolleges en blogs.

RUG

Yspeert advocaten is partner van de Netwerkdag van het Noorden. Een jaarlijkse bouw- en infradag voor aannemers, projectontwikkelaars en architecten. Dit doen we samen met meerdere partijen.

Netwerkdag van het Noorden

Yspeert is trotse partner van de Yes! Yes! verenigt oprichters van digitale bedrijven met minimaal 1 jaar ondernemerservaring in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe met een duidelijke ambitie om een bedrijf te bouwen en met ambitie om de wereld te verbeteren. Wij staan deze jonge start ups met raad en daad bij en verzorgen waar mogelijk inhouse kennis-sessies.

YES

De Hanzehogeschool in Groningen vraagt regelmatig specialisten van Yspeert om gastcolleges te verzorgen. Dat doen we graag.

Hanzehogeschool

Yspeert werkt sinds een paar jaren samen met OSR. Zo verzorgen wij regelmatig cursussen op het gebied van financieel recht.

OSR juridische opleidingen

In Drenthe zijn we mede initiatiefnemer van de Emmense Nieuwjaarsbijeenkomst voor Ondernemers

Deze wordt voor het eerst georganiseerd op 8 januari 2020 in het ATLAS theater in Emmen.

Emmense Nieuwjaarsbijeenkomst

In Emmen zijn we mede organisator van het ondernemersspreekuur. Dit spreekuur wordt maandelijks georganiseerd bij Growing Emmen.

Het ondernemersspreekuurteam is een samenwerking tussen Growing Emmen, Rabobank Emmen-Coevorden, Yspeert Advocaten, Kennispoort Drenthe en Gemeente Emmen. Deze partijen hebben gezien dat er een gebrek aan (kosteloze) informatievoorziening is voor ondernemers met specifieke vragen, en hebben besloten hun kennis op deze manier kosteloos aan ondernemers ter beschikking te stellen.

Ondernemersspreekuur

Wilt u ook een partnership met Yspeert advocaten? Of wilt u met ons samenwerken? Laat het ons weten.

Uw eerste aanspreekpunt:

Martine Millet

Martine heeft ruim 25 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening en in de gastvrijheidsindustrie. Ze was onder meer intercedent, restauranteigenaar en salesmanager. Zo was ze medeorganisator van SMC050 en is ze oprichter van Gastvrij050.  Daarnaast is ze medeoprichter van het VTO, een netwerk voor ondernemende vrouwen die geloven in delen en verbinden. Martine is lid van het MT van Yspeert advocaten en verantwoordelijk voor de marketing en communicatie.

050 207 16 30 +31 (0) 6 308 924 42 m.millet@yspeert.nl