Yspeert learning

In de advocatuur hebben we naast gespecialiseerde kennis veel ervaring met de toepassing van deze kennis in de praktijk. Wat zijn de risico’s, waar gaat het in de praktijk vaak mis, hoe kunnen we dat voorkomen. Als u met een juridische kwestie te maken krijgt dan wil u graag weten waar u zich op moet voorbereiden en wat u het beste al gedaan kan hebben.

Training door advocaten

Wij dragen onze kennis graag over en vinden de advocatuur bij uitstek geschikt om trainingen en leergangen te verzorgen, u middels onze kennisbank te informeren over juridische onderwerpen en factsheets te verspreiden. De enthousiaste reacties van onze relaties op deze kennissessies maakten dat wij via Yspeert learning ons aanbod hebben uitgebreid.

Bij nieuwe wetgeving vertellen wij u graag wat er allemaal gaat veranderen en wat u daarvoor (in uw werkwijze) dient aan te passen. De lezingen en trainingen worden aan de hand van casussen en ervaringen levendig gemaakt. Wij vinden het daarnaast erg leuk als u vragen uit de praktijk stelt. Dit alles maakt een training door Yspeert Learning praktisch en leuk om te volgen.

Op deze site vindt u trainingen en leergangen waar u zich via een aanmeldformulier eenvoudig voor kunt opgeven. Natuurlijk verzorgen wij voor u ook graag een in-house training op een door u gewenst onderwerp.

 

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Naar contact