sluiten, terug naar team pagina

mr. D. (Dennis) Ruitenbeek

Jurist

'Ontzorgen, zodat focus op herstel kan liggen'

Als slachtoffer van letselschade kan er veel op je afkomen. De gevolgen beperken zich veelal niet tot alleen medische gevolgen, maar zien vaak op veel meer aspecten van het dagelijks leven. Om het dagelijks leven zo snel en zo goed mogelijk weer terug op de rit te krijgen is het belangrijk dat een slachtoffer zich zoveel mogelijk kan focussen op zijn of haar herstel. Daar zit wat mij betreft de belangrijkste taak als belangenbehartiger.

Als belangenbehartiger probeer ik dan ook zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen van het slachtoffer en ervoor te zorgen dat het slachtoffer krijgt waar hij/zij recht op heeft. Hierbij zijn persoonlijke aandacht, duidelijke communicatie, een gezonde dosis creativiteit en doortastendheid essentiële elementen. Deze elementen zet ik dan ook in om het slachtoffer te ontzorgen en een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Dennis Ruitenbeek studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft sindsdien gewerkt aan de verzekeringskant en bij twee grote advocatenkantoor in Noord-Nederland. Hierdoor heeft Dennis ruime ervaring in het behandelen van letselschadezaken aan zowel de verzekeringskant als de slachtofferkant. Deze kennis en ervaring gebruikt hij om u zo goed mogelijk bij te staan.

Dennis heeft tevens veel ervaring als jurist civiel recht en bij het ondersteunen van overheden op het terrein van aansprakelijkheden, vergunning, toezicht en handhaving.

Publicaties van Dennis

Publicaties van Dennis Ruitenbeek