sluiten, terug naar team pagina

mr. H.J. (Harm Jan) Tulp

Advocaat

‘Hard op de inhoud, respect voor de persoon’

Sinds een seminar over beursvennootschappen in mijn studententijd heeft het Financieel Recht me nooit meer losgelaten. Op de Amsterdamse effectenbeurs en in de jaren erna als advocaat stond ik aan de kant van de grote instituten. Sinds 2003 sta ik vooral hun klanten bij. Dat zijn vooral ondernemers die problemen hebben op financieelrechtelijk gebied.

Ik heb goeie contacten met de advocaten van wederpartijen, ben een verbinder. We bellen elkaar en kijken of we kunnen schikken. Mijn credo daarbij is ‘hard op de inhoud, maar altijd met respect voor de persoon'. Zo werk ik graag.

Harm Jan Tulp is ruim vijfentwintig jaar werkzaam als advocaat. Hij is als partner verbonden aan Yspeert advocaten. Naast zijn praktijk is Harm Jan raadsheer-plaatsvervanger in het Gerechtshof ’s Hertogenbosch en publiceert hij regelmatig, momenteel vooral wenken in de WoltersKluwer-uitgave Rechtspraak Financieel Recht. Hij is voorts bestuurslid van drie aan het Fries Museum verbonden ondersteunende stichtingen en secretaris van de Vereniging van Advocaten in Friesland.

Publicaties van Harm Jan

Publicaties van Harm Jan Tulp