sluiten, terug naar team pagina

mr. V.S.A.W. (Veronique) Wegter

Advocaat

'Mijn voorkeur gaat wel uit naar complexe zaken'

Van nature gaat mijn voorkeur uit naar de (op het oog) complexe zaken. In het personen en familierecht komt mijn betrokkenheid en mijn oplossingsgerichte aanpak goed van pas.

Veronique Wegter is al ruim 13 jaar een gerenommeerde familierechtadvocaat, erfrechtadvocaat en scheidingsmediator. Zij was tot 1 mei 2021 verbonden aan een ander groot advocatenkantoor in het noorden van het land. Haar drive om haar cliënten middels overleg, mediation en collaborative divorce (‘overlegscheiding’) in een zo goed mogelijke harmonie van hun partner te laten scheiden heeft menig procedure en vechtscheiding voorkomen. Zij schuwt –indien nodig- ook een gang naar de rechter niet. Zij heeft ruime proceservaring in het familierecht en in het erfrecht.

Door haar jarenlange ervaring en juridische expertise bent u bij Veronique aan het juiste adres als het gaat om een complexe erfrechtkwestie, een echtscheiding of een andere familierechtzaak. Veronique Wegter is aangesloten bij de Vereniging voor Familie- en Erfrechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Tevens is zij toegelaten tot de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN).

Publicaties van Veronique

Publicaties van Veronique Wegter