Advocaat Drachten

Advocaat Drachten

Bent u op zoek naar een advocaat Drachten? Jaren geleden hebben wij de traditionele werkwijze van een advocatenkantoor achter ons gelaten. Van oudsher zijn advocaten gewend om naast elkaar, ieder binnen zijn eigen rechtsgebied, aan eigen dossiers te werken. Een advocatenkantoor is dan een optelsom van individuele praktijken. Wij kiezen voor een samenwerkende organisatie met een duidelijke visie en werken als team samen aan het beste resultaat voor onze cliënten. Gericht op een duurzame relatie die structureel toegevoegde waarde moet hebben voor de cliënt.

Yspeert advocaten Drachten levert kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan ondernemingen, overheden en instellingen.

Op ons advocatenkantoor in Drachten staan onze juridisch specialisten voor u klaar. Kies samen met ons de advocaat die bij uw probleem past. Wij benaderen problemen vanuit verschillende invalshoeken en benoemen de diverse juridische kansen en bedreigingen. We zijn er niet op gericht ons punt te maken, maar bieden graag een oplossing.

Advocatenkantoor langs de A7 in Drachten

We zijn gemakkelijk aanspreekbaar, goed bereikbaar en verrassend in de snelheid van onze opvolging. Op ons kantoor aan de rand van Drachten, langs de A7 werken onze juridische experts, advocaten en juristen, dagelijks aan cases voor onderneming, overheid, non-profit organisatie en particulier.

Wanneer kiest u voor een advocaat Drachten?

Bij vrijwel iedere beslissing spelen juridische overwegingen een rol. Tijdige professionele ondersteuning van een gespecialiseerde advocaat Drachten leidt tot risicobeheersing en vaak ook tot kostenbesparing.

Welke rechtsgebieden zijn er?

Yspeert levert full service juridische dienstverlening aan overheden, instellingen en ondernemingen. Onze advocaten op de vestigingen Groningen, Drachten en Emmen hebben, naast brede juridische kennis, specialistische kennis op een of twee rechtsgebieden. Klik hier voor de rechtsgebieden.

Afspraak met een advocaat Drachten

Wij maken graag een afspraak met u. Wilt u liever eerst enkel een telefonisch consult met een advocaat Drachten, belt u dan gerust met onze advocaten en juristen. Door de branchegerichte kennis van onze specialisten kunnen wij u vaak telefonisch al erg ver op weg helpen. Belt u gerust met onze advocaten en experts in Drachten.

Kantoor Drachten

Bezoekadres
Lavendelheide 9
9202 PD Drachten

info@yspeert.nl
+31 512 33 41 34

fax +31 50 312 49 85

Postadres
Postbus 622
9200 AP Drachten

kvk: 01120066

Uw eerste aanspreekpunt:

mr. ing. J.G.H. (Jan-Gerrit) Meijerink
mr. ing. J.G.H. (Jan-Gerrit) Meijerink

Een goed advies kan veel problemen voorkomen en voorkomen is beter dan genezen en vaak ook wel zo voordelig. Toch kan soms een conflict ontstaan, alle goede bedoelingen ten spijt. Op zo’n moment neem ik graag het roer in handen om tot een goede oplossing te komen. Die oplossing moet juridisch deugen, maar vooral ook praktisch zijn zodat u verder kunt. Dat vraagt soms een creatieve aanpak en dat is iets dat mij goed ligt