Sluiten, terug naar team pagina

Marcella Andringa

Coördinator Insolventieteam | Behandelaar faillissementen

‘Ik ben een creatief en strategisch denker'

Ik ben een creatief en strategisch denker met een enorme drive om een omgeving te creëren waarin een team mensen zich uitgenodigd voelt het beste uit zichzelf en het proces te halen. Altijd met een gemeenschappelijk doel voor ogen, inhoudelijk sterk te werk te gaan, de continuïteit te bewaken en met een scherp oog voor detail het proces te optimaliseren.

Met haar jarenlange ervaring in de advocatuur, die ze van binnenuit kent en met haar specialistische kennis op het gebied van het insolventieproces, is zij een senior professional en coördinator in het insolventieteam. Deze rol past haar als een jas.

Marcella heeft een inspirerende achtergrond op het snijvlak van bedrijfsadministratie, procesoptimalisatie en zichtbaarheid. Marcella volgde bij het CPO de onderdelen Basisopleiding Faillissementsrecht, Crediteuren, Onrechtmatigheidsonderzoek, het Standaard Financieel Verslag, heeft een module bedrijfsadministratie gevolgd, deed een marketingtraining en is afgestudeerd in het masterprogramma Kleding als taal. Daarnaast is ze mentor van young professionals via de Stichting Mentor Project Friesland, zit Marcella in de jury van Kunstbende Assen, is ze lid van de Commerciële Club Leeuwarden, onderdeel van de werkgroep DeHet, Leeuwarder Ondernemersprijs en was ze voorzitter van diverse commissies bij de Rotary.