sluiten, terug naar team pagina

mr. M. T. J. (Marjolein) Moorman

Advocaat

'Korte lijnen en een nauwe samenwerking staan bij mij voorop'

Aanpakken, maar vooral doorpakken typeren mij in mijn werk. Als nuchtere Drent ben ik niet snel onder de indruk en draai ik niet om de hete brij heen. Ik streef naar heldere en bondige (juridische) adviezen.

Ik ben zeer betrokken en graag van alle processen op de hoogte. Korte lijnen en een nauwe samenwerking staan bij mij voorop. Daarmee kunnen conflicten worden voorkomen.

Als we het punt van voorkomen zijn gepasseerd, sta ik voor een pragmatische en doelgerichte aanpak. Op zo’n moment weet ik snel tot de kern te komen om vervolgens op zoek te gaan naar het hoogst haalbare resultaat voor de cliënt. Mijn creativiteit laat ik daar graag op los. Ik streef naar een oplossing in der minne, maar ga ook een confrontatie niet uit de weg. Voor mijn cliënten ga ik door het vuur.

Ik ben opgegroeid in een horecafamilie en een echt mensenmens. Daarom past het arbeidsrecht bij me. Naast het dynamische karakter vind ik de mix tussen het zakelijke en menselijke aspect het leukst.

Marjolein Moorman studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisaties Privaatrecht en Arbeidsrecht. Ook heeft zij een semester aan de University of Aruba gestudeerd. Marjolein is bestuurslid van de Oranjevereniging Groningen en verantwoordelijk voor de 'juridische zaken'. Daarnaast is zij lid van de Jongeren Commerciële Club in Groningen.

Publicaties van Marjolein

Publicaties van Marjolein Moorman