sluiten, terug naar team pagina

mr. F.R. (Frank) Omta

Advocaat | curator

'Ondernemen is risico’s nemen'

Soms loopt het uit de hand en kunnen de genomen risico’s uiteindelijk leiden tot het faillissement van uw bedrijf of van een belangrijke zakenpartner. In deze moeilijke periode is het zaak om snel te handelen en een adviseur te hebben die zowel als ondernemer kan meedenken als ook alle juridische valkuilen kent. Of het nu gaat om een sanering, een doorstart of een volledige herstructurering.

Mijn werkgebied omvat alles op het gebied van ondernemersrecht en faillissementsrecht. Daarnaast beschik ik als curator in faillissementen over de nodige ervaring om u adequaat in een periode van zwaar weer bij te kunnen staan. Zorgen dat recht wordt gedaan aan u of uw onderneming. Dat doe ik met advies, meedenken en indien noodzakelijk het voeren van gerechtelijke procedures.

Frank Omta studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) met als specialisatie faillissementsrecht. Na zijn rechtenstudie heeft Frank de specialisatieopleidingen Vennootschaps- en Ondernemingsrecht (Grotius), Insolventierecht (INSOLAD) en financiële economie voor curatoren (Grotius) succesvol afgerond. Frank is onder meer lid van de Vereniging voor Insolventierecht Advocaten (INSOLAD), lid van de Veendammer Ondernemers Compagnie (VOC) waarvan hij jarenlang voorzitter is geweest.

Publicaties van Frank

Publicaties van Frank Omta