Werken bij Yspeert advocaten

Yspeert advocaten, met meer dan 30 advocaten en juristen, is een toonaangevend advocatenkantoor in het Noorden. Onze vestigingen zijn in Groningen (Groningen), Friesland (Drachten) en Drenthe (Emmen). Wij zijn zakelijke pro-actieve dienstverleners.

Onze cliënten willen geen dossier gerichte adviezen, maar een advocaat die de juiste context van de ondernemer of organisatie begrijpt en in staat is om strategisch mee te denken. Wij zijn sterk in teamwerk, waarbij wij onderling veel samenwerken om onze cliënten te voorzien van de beste dienstverlening. Daarin, durven we wel te zeggen, zijn wij uniek. Als medewerker van Yspeert ervaar je de kracht van een echt team. Onze mensen kennen elkaars sterke kanten, specifieke expertise en het klantbelang van teamwerk.

 

Vacatures

Wij hebben op dit moment de volgende vacature:

Open sollicitatie

Je kunt ook een open sollicitatie richten aan m.onstenk@yspeert.nl

Uw eerste aanspreekpunt:

Wouter Leerink

Wouter Leerink deed de Master privaatrecht en ondernemingsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 2010 heeft Wouter zich bij Yspeert gespecialiseerd in het bouw-, contracten- en ondernemingsrecht. Verder is Wouter actief als lid van de Junior Kamer Groningen (JCI), de Jongeren Commercieele Club Groningen (JCC), de Commercieele Club Groningen (CCG) en de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (Vbr-A).

050 207 16 21 +31 (0) 6 514 370 57 w.leerink@yspeert.nl