sluiten, terug naar team pagina

mr. J. (Judith) Jansen

Jurist

'Waar een wil is, is een weg'

Als ondernemer wil je je graag kunnen focussen op je bedrijf en wil je dat zaken “juridisch” goed geregeld zijn. Als jurist, samenwerkend met de specialisten van Yspeert advocaten, streef ik ernaar om de cliënt juridisch te ontzorgen op een betrokken en pragmatische wijze. Mijn motto hierbij is ‘waar een wil is, is een weg’ en daarmee denk ik in oplossingen. Met veel doorzettingsvermogen, passie voor mijn werk en creativiteit neem ik geen genoegen met een mindere uitkomst.

Ik ben liefhebber van de paardensport, waarbij mijn motto én instelling tevens van pas komen. Wie ondanks – soms onvermijdelijke – tegenslagen zich toch eindeloos weet te blijven inzetten, zal uiteindelijk zijn doelen weten te behalen.

Judith Jansen studeerde internationaal en Europees recht aan de Rijksuniversiteit van Groningen, waarna ze vervolgens een master Privaatrecht met succes heeft afgerond. Na haar studie heeft ze enige tijd gewerkt bij een advocatenkantoor waar zij zich richtte op de algemene civiele praktijk. Per september 2022 heeft zij zich aangesloten bij Yspeert advocaten.

Publicaties van Judith

Publicaties van Judith Jansen