Partnerships

Yspeert Advocaten heeft verschillende samenwerkingsverbanden.

Kennisinstellingen

  • Rijksuniversiteit Groningen

Zo werkt Yspeert advocaten graag samen met de Rijksuniversiteit in Groningen. Niet alleen hebben vele van onze collega’s hier gestudeerd. Ook delen wij graag onze kennis met jong aanstormend talent door middel van gastcolleges en blogs.

Website: RUG

  • Hanzehogeschool Groningen

De Hanzehogeschool in Groningen vraagt regelmatig specialisten van Yspeert om gastcolleges te verzorgen. Dat doen we graag.

Website: Hanzehogeschool

  • OSR Juridische opleidingen

Yspeert werkt sinds een paar jaren samen met OSR. Zo verzorgen wij regelmatig cursussen op het gebied van financieel recht.

Website: OSR juridische opleidingen

Strategische allianties

  • Netwerkdag van het Noorden

Yspeert advocaten is partner van de Netwerkdag van het Noorden. Een jaarlijkse bouw- en infradag voor aannemers, projectontwikkelaars en architecten. Dit doen we samen met meerdere partijen.

Website: Netwerkdag van het Noorden

  • Emmense Nieuwjaarsbijeenkomst

In Drenthe zijn we mede initiatiefnemer van de Emmense Nieuwjaarsbijeenkomst voor Ondernemers

Deze wordt voor het eerst georganiseerd op 8 januari 2020 in het ATLAS theater in Emmen.

Website: Emmense Nieuwjaarsbijeenkomst

  • Ondernemersprijs Smallingerland 2020

De ondernemersprijs is een initiatief van Ondernemersvereniging Smallingerland en gemeente Smallingerland en vindt eens per twee jaar plaats. Voor editie 2020 zijn wij aangesloten als Business Partner.

Gezamenlijk initatief

  • Ondernemersspreekuur

In Emmen zijn we mede organisator van het ondernemersspreekuur. Dit spreekuur wordt maandelijks georganiseerd bij Growing Emmen.

Het ondernemersspreekuurteam is een samenwerking tussen Growing Emmen, Rabobank Emmen-Coevorden, Yspeert Advocaten, Kennispoort Drenthe en Gemeente Emmen. Deze partijen hebben gezien dat er een gebrek aan (kosteloze) informatievoorziening is voor ondernemers met specifieke vragen, en hebben besloten hun kennis op deze manier kosteloos aan ondernemers ter beschikking te stellen.

Website: Ondernemersspreekuur

Partnerships

  • YES! 

Yspeert is trotse partner van de Yes! Yes! verenigt oprichters van digitale bedrijven met minimaal 1 jaar ondernemerservaring in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe met een duidelijke ambitie om een bedrijf te bouwen en met ambitie om de wereld te verbeteren. Wij staan deze jonge start ups met raad en daad bij en verzorgen waar mogelijk inhouse kennis-sessies.

Website: YES

 

Wilt u ook een partnership met Yspeert advocaten? Of wilt u met ons samenwerken? Laat het ons weten.