Advocaat Groningen

Bent u op zoek naar een advocaat Groningen? Jaren geleden hebben wij de traditionele werkwijze van een advocatenkantoor achter ons gelaten. Van oudsher zijn advocaten gewend om naast elkaar, ieder binnen zijn eigen rechtsgebied, aan eigen dossiers te werken. Een advocatenkantoor is dan een optelsom van individuele praktijken. Wij kiezen voor een samenwerkende organisatie met een duidelijke visie en werken als team samen aan het beste resultaat voor onze cliënten. Gericht op een duurzame relatie die structureel toegevoegde waarde moet hebben voor de cliënt. Voor een advocaat Groningen bent u bij ons op het goede adres. 

Yspeert advocaten Groningen levert kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan ondernemingen, overheden en instellingen.

Op ons advocatenkantoor in Groningen staan onze juridisch specialisten voor u klaar. Kies samen met ons de advocaat Groningen die bij uw probleem past. Wij benaderen problemen vanuit verschillende invalshoeken en benoemen de diverse juridische kansen en bedreigingen. We zijn er niet op gericht ons punt te maken, maar bieden graag een oplossing.

Advocatenkantoor langs de A7 in Groningen

We zijn gemakkelijk aanspreekbaar, goed bereikbaar en verrassend in de snelheid van onze opvolging. Op ons kantoor aan de rand van Groningen, langs de A7 werken onze juridische experts, advocaten en juristen, dagelijks aan cases voor onderneming, overheid, non-profit organisatie en particulier.

Wanneer kiest u voor een advocaat Groningen?

Bij vrijwel iedere beslissing spelen juridische overwegingen een rol. Tijdige professionele ondersteuning van een gespecialiseerde advocaat Groningen leidt tot risicobeheersing en vaak ook tot kostenbesparing.

Welke rechtsgebieden zijn er?

Yspeert levert full service juridische dienstverlening aan overheden, instellingen en ondernemingen. Onze advocaten op de vestigingen Groningen, Drachten en Emmen hebben, naast brede juridische kennis, specialistische kennis op een of twee rechtsgebieden. Klik hier voor de rechtsgebieden.

Afspraak met een advocaat Groningen

Wij maken graag een afspraak met u. Wilt u liever eerst enkel een telefonisch consult met een advocaat Groningen, belt u dan gerust met onze advocaten en juristen. Door de branchegerichte kennis van onze specialisten kunnen wij u vaak telefonisch al erg ver op weg helpen. Belt u gerust met onze advocaten en experts in Groningen.

Kantoor Groningen

Bezoekadres
Eemsgolaan 17
9727 DW Groningen

info@yspeert.nl
+31 50 314 42 80

fax +31 50 312 49 85

Postadres
Postbus 1182
9701 BD Groningen

kvk: 01120066

Uw eerste aanspreekpunt:

mr. R.H.E. (Ruth) Pruim
mr. R.H.E. (Ruth) Pruim

Als er een probleem is, moet je je schouders eronder zetten. Ervoor willen gaan en betrokken zijn. Ik denk dat cliënten mijn drive ook voelen. Ik ben oplossingsgericht en wind er meestal geen doekjes om. Dat is ook wel eens confronterend, maar ik geloof erin dat bedrijf, mens en proces daarbij gebaat zijn. Ik denk als ondernemer, heb die ervaring en houd van de dynamiek. Het stelt me in staat om over de bredere context van een case met een cliënt mee te denken. “Niet je punt willen maken maar een oplossing bieden, daar is de cliënt bij gebaat”.