Advocaat Emmen

Advocaat Emmen

Bent u op zoek naar een advocaat Emmen? Jaren geleden hebben wij de traditionele werkwijze van een advocatenkantoor achter ons gelaten. Van oudsher zijn advocaten gewend om naast elkaar, ieder binnen zijn eigen rechtsgebied, aan eigen dossiers te werken. Een advocatenkantoor is dan een optelsom van individuele praktijken. Wij kiezen voor een samenwerkende organisatie met een duidelijke visie en werken als team samen aan het beste resultaat voor onze cliënten. Gericht op een duurzame relatie die structureel toegevoegde waarde moet hebben voor de cliënt.

Yspeert advocaten Emmen levert kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan ondernemingen, overheden en instellingen.

Op ons advocatenkantoor in Emmen staan onze juridisch specialisten voor u klaar. Kies samen met ons de advocaat die bij uw probleem past. Wij benaderen problemen vanuit verschillende invalshoeken en benoemen de diverse juridische kansen en bedreigingen. We zijn er niet op gericht ons punt te maken, maar bieden graag een oplossing.

Advocatenkantoor centraal gelegen in Emmen

We zijn gemakkelijk aanspreekbaar, goed bereikbaar en verrassend in de snelheid van onze opvolging. Op ons kantoor aan de rand van het centrum van Emmen werken onze juridische experts, advocaten en juristen, dagelijks aan cases voor onderneming, overheid, non-profit organisatie en particulier.

Wanneer kiest u voor een advocaat Emmen?

Bij vrijwel iedere beslissing spelen juridische overwegingen een rol. Tijdige professionele ondersteuning van een gespecialiseerde advocaat Emmen leidt tot risicobeheersing en vaak ook tot kostenbesparing.

Welke rechtsgebieden zijn er?

Yspeert levert full service juridische dienstverlening aan overheden, instellingen en ondernemingen. Onze advocaten op de vestigingen Groningen, Drachten en Emmen hebben, naast brede juridische kennis, specialistische kennis op een of twee rechtsgebieden. Klik hier voor de rechtsgebieden.

Afspraak met een advocaat Emmen

Wij maken graag een afspraak met u. Wilt u liever eerst enkel een telefonisch consult met een advocaat Emmen, belt u dan gerust met onze advocaten en juristen. Door de branchegerichte kennis van onze specialisten kunnen wij u vaak telefonisch al erg ver op weg helpen. Belt u gerust met onze advocaten en experts in Emmen.

Kantoor Emmen

Bezoekadres
Westeind 54a
7811 ME Emmen

info@yspeert.nl
+31 591 74 50 60

fax +31 50 312 49 85

Postadres
Postbus 2224
7801 CE Emmen

kvk: 01120066

Uw eerste aanspreekpunt:

mr. R. (Ronald) Klarus
mr. R. (Ronald) Klarus

‘Drentse mentaliteit past bij mij’

Als geboren Drent voel ik mij thuis in Emmen, waar ik het gezicht ben van de vestiging van Yspeert. Ik ken er de wegen, ben betrokken bij de regio en heb er veel goede relaties met klanten. De nuchtere mentaliteit van de noorderling past bij mij. Ik voeg daar mijn bevlogenheid, strijdlust en overtuigingskracht aan toe. Niet verkeerd, want de Drent heeft soms een zetje nodig.