Wie we zijn

Historie 

Wij zijn Yspeert, onze visie op dienstverlening is onderscheidend in de advocatuur. Het kantoor bestaat sinds 1956 als klassiek advocatenkantoor in de binnenstad van Groningen. Op vooruitstrevende wijze richtte het kantoor zich al vrij snel op de zakelijke markt en waren de advocaten die er werkten maatschappelijk betrokken. Inmiddels heeft het kantoor, met vestigingen in heel Noord-Nederland, een sterke groei doorgemaakt en ontwikkelde het kantoor een eigentijdse visie op advocatuur en dienstverlening.

Efficiënte dienstverlening

Wij zijn een zakelijk dienstverlener gericht op een duurzame relatie waarin we continu onze toegevoegde waarde moeten laten zien. We ontwikkelen samen met onze cliënten een werkwijze van dossiergericht denken naar procesgericht denken. Dat doen we door niet alleen de juridische vraag te beantwoorden, maar ook oog te hebben voor de structurele oplossing. Wij stellen ons de vraag: hoe is uw organisatie voortaan in staat om het probleem te voorkomen of zelf op te lossen? Risicobeheersing en kostenbeheersing staan bij ons voorop. Wij gaan ervan uit dat u – net als wij- streeft naar een kwalitatief hoogwaardige bedrijfsvoering.

Betrokken en klant is koning

Onze cliënt kan ons altijd bereiken, wij zijn gemakkelijk aanspreekbaar en wij verrassen u in de snelheid van onze opvolging. We kennen onze cliënten en het speelveld waarin ze bewegen. Zo kunnen wij risico’s beter inschatten, maar weten we ook de juiste “toon aan te slaan”. De mensen van Yspeert zijn no-nonsense en slagvaardig. Zij begrijpen dat een probleem zich niet altijd binnen kantoortijden aandient en u ervaart onze betrokkenheid. We helpen u graag en zijn ons bewust dat klantvriendelijkheid niets kost.

Kwalitatief hoogwaardig 

Met een groot team van zeer ervaren specialisten gecombineerd met juridisch top-talent, leveren wij hoogstaande kwaliteit. Wij onderhouden goede contacten met universiteiten, die zorg dragen voor doorverwijzingen van talent. Door onze strenge toelatingseisen, ons uitgebreide en intensieve opleidingsprogramma, wordt onze kwaliteit continu gewaarborgd.