sluiten, terug naar team pagina

mr. S. (Sarah) de Recht

Advocaat

‘Vanuit een goede samenwerking kom je tot de beste resultaten’

Vanuit een sterk rechtsvaardigheidsgevoel ben ik gedreven om met mijn werk een bijdrage te leveren aan een eerlijke en rechtvaardige behandeling van anderen. Dit doe ik met veel energie en enthousiasme waarbij een goede en duurzame relatie voorop staat: vanuit een goede samenwerking kom je tot de beste resultaten.

Na mijn studie rechten heb ik voor verschillende Nederlandse systeembanken gewerkt. Hier is dan ook mijn interesse voor het Financieel Recht ontstaan. Door deze ervaringen weet ik goed wat er speelt in de bancaire wereld. Zo ben ik bekend met (complexe) financieringsconstructies, de bijbehorende risico’s en de voorwaarden waaronder zij afgesloten worden. Hierbij heb ik veel ondernemers bijgestaan waardoor ik weet wat voor hen belangrijk is en waar zij mogelijk tegenaan lopen. Hierdoor kan ik mijn kennis en ervaring op het gebied van Financieel Recht en Ondernemingsrecht perfect combineren waardoor ik in staat ben vanuit een andere invalshoeken naar problemen te kijken en met creatieve oplossingen te komen.

Sarah de Recht studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisatie Ondernemingsrecht. Na haar studie is zij gaan werken in de bancaire sector waar zij de laatste jaren werkte als specialist op het gebied van zakelijke kredietverlening. In haar vrije tijd is zij onder andere actief als official voor de Nederlandse paardensportbond.

Publicaties van Sarah

Publicaties van Sarah de Recht