sluiten, terug naar team pagina

mr. F.A. (Fardau) Mol

Jurist

'Verander van perspectief en verbreed je horizon'

Omdat we zaken waarnemen vanuit onze eigen perceptie, kunnen we soms onbedoeld in bepaalde denkpatronen vervallen. Het is belangrijk om zaken vanuit verschillende perspectieven waar te nemen. Door met een open geest zaken te blijven benaderen, kunnen zich ook uit onverwachte hoeken mogelijkheden blijken voor te doen. Door open te blijven staan voor verschillende perspectieven, verbreden we onze horizon. Een belangstellende en open houding zijn typerend voor mij als persoon en stellen mij in staat vroegtijdig kansen waar te nemen. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met het bekijken van kunst of het zelf bedenken en tot stand brengen van iets creatiefs. Ik denk dat mijn creatieve denkwijze ook tijdens mijn werk van pas komt.

Omdat ik ben opgegroeid in een omgeving met veel zelfstandig ondernemers, ben ik bovendien op jonge leeftijd al in aanraking gekomen met de diverse facetten van het ondernemerschap. Ik kan mij daardoor ook goed verplaatsen in de persoon van de ondernemer. Doordat ik daarnaast in de jaren voordat ik bij Yspeert ben begonnen als fiscalist heb gewerkt, bestaat mijn toegevoegde waarde niet alleen uit juridische advisering en ondersteuning, maar heb ik ook een fiscaal perspectief te bieden.

Fardau Mol studeerde Nederlands Recht en Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze heeft daarbij het Honours college programma aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond, in welk kader ze heeft deelgenomen aan een Summer school in Lissabon. Voor haar overstap naar de advocatuur, is Fardau werkzaam geweest als fiscalist bij een middelgroot accountantskantoor. Fardau is lid van de Jongeren Commerciële Club Groningen, waarin zij actief is in de activiteitendivisie.

Publicaties van Fardau

Publicaties van Fardau Mol