Advocaat fiscaal recht

Van zakelijke overboeking tot fusies, overnames of een herstructurering: iedere financiële transactie heeft fiscale impact. Onze dienstverlening op dit gebied is dan ook zeer divers. Wij helpen uw fiscale verplichtingen in kaart te brengen en adviseren bij zakelijke transacties over de fiscale gevolgen en over naleving van belastingwetten. Als er een geschil is met de belastingdienst kan een advocaat fiscaal recht u vertegenwoordigen. Dit kan een boekenonderzoek betreffen, of een bezwaar of beroep tegen een aanslag of een boete. Specialistische en praktische kennis is onmisbaar op het moment dat u met fiscale kwesties te maken krijgt, waarbij de belangen vaak groot zijn. Een advocaat fiscaal recht werkt nauw samen met de secties ondernemingsrecht, arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Een advocaat fiscaal recht denkt met u mee over de fiscale gevolgen

Wat zijn de fiscale gevolgen van bedrijfsovername, bedrijfssamenwerking of faillissement? Welke belastingtechnische kanten zitten er aan de nieuwe pensioenregeling of de leasecontracten van uw werknemers?

Een advocaat fiscaal recht helpt ook bij een boekenonderzoek 

Een advocaat fiscaal recht kan u ook bijstaan in kwesties die gaan over het niet voldoen aan rapportageverplichtingen. Bij al deze vragen bieden wij ondersteuning. Door gedegen planning valt veel voordeel te halen. Maar ook als de Belastingdienst een boekenonderzoek bij u instelt, dreigt met een boete of zelfs strafvervolging, staan wij naast u. Met jarenlange expertise, solide advies en gezond verstand.

Neem voor meer informatie contact op met advocaat fiscaal recht Paul Kostwinder of Esmay Brouwer.

Neem contact op

Klik hier voor het het privacybeleid van Yspeert advocaten n.v.