sluiten, terug naar team pagina

mr. E. (Esmay) Brouwer

Advocaat

'Hef je blik omhoog, dan zie je geen grenzen.’

Binnen onze praktijk hebben wij met diverse partijen te maken; zowel ondernemers als particulieren en overheden. Die afwisseling past mij goed. Ik ben flexibel en denk graag in oplossingen. Vanuit mijn omgeving krijg ik terug dat ik een verbinder ben. Ik ben toegankelijk en denk graag mee bij het zoeken naar een oplossing die jou past.

Een goede samenwerking is wat mij betreft noodzakelijk om het beste resultaat te behalen. Dit heb ik geleerd in mijn sportcarrière. Op jonge leeftijd behaalde ik mijn eerste dan-graad in taekwondo. De combinatie van de elegantie in deze sport en het competitieve aspect neem ik graag mee in mijn werk. Hard op de inhoud, zacht op de persoon.

Esmay Brouwer studeerde Rechtsgeleerdheid aan de RUG (specialisatie fiscaal recht). Na haar studie deed zij ervaring op in de belastingadviespraktijk en was zij als advocaat werkzaam bij een (middel)groot advocatenkantoor in Noord-Nederland. Esmay Brouwer is voornamelijk actief op het gebied van bestuursrecht. Zij deelt haar kennis en ervaringen graag door middel van het schrijven van blogs en het geven van lezingen.

Esmay is lid van de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen (NVAB).

Publicaties van Esmay

Publicaties van Esmay Brouwer