mr. ing. J.G.H. (Jan-Gerrit) Meijerink

‘Ik help u graag door de storm’

Een goed advies kan veel problemen voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen en vaak ook wel zo voordelig. Toch kan soms opeens een conflict ontstaan, alle goede bedoelingen ten spijt. Op zo’n moment neem ik graag het roer in handen om vlot tot een goede oplossing te komen.

Terwijl u blijft doen waar u goed in bent, doe ik waar ik goed in ben: het geschil oplossen en zorgen dat er niet iets blijft liggen waar u recht op hebt. Soms is een constructief gesprek daarvoor al voldoende. Waar dat te weinig oplevert, overtuig ik een rechter graag van uw gelijk.

Jan-Gerrit Meijerink werkte na afronding van zijn studies Bedrijfskundige Informatica en Technische Bedrijfskunde enkele jaren in de ICT-wereld, om vervolgens een master privaatrecht af te ronden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Inmiddels werkt hij al weer geruime tijd in de advocatuur, waar hij zich met name toelegt op het financieel recht en op het contractenrecht. In zijn vrije tijd is hij geregeld in de bergen te vinden of (dichter bij huis) op een zeilboot.

 

Publicaties van Jan-Gerrit

Publicaties van Jan-Gerrit Meijerink