Advocaat vastgoed

Als vastgoedeigenaar wilt u ondernemen. Het gaat soms om ‘snelle handel’ en soms om een doordacht en langdurig ontwikkeltraject. Hoe dan ook spelen de juridische aspecten, of u dat nou wilt of niet, een prominente rol. Het wordt steeds belangrijker om afspraken goed vast te leggen. Ook heeft u rekening te houden met de regelgeving ter plaatse. Daarnaast mogen milieueisen van overheidswege en de taken en mogelijkheden in het kader van de Energietransitie niet aan uw aandacht ontsnappen. Een advocaat vastgoed adviseert u en staat u graag bij.

Heeft u als particulier een woning gekocht en blijkt er sprake te zijn van gebreken? Of wordt u als verkoper aangesproken wegens gebreken? Ook dan bent u bij de vastgoedrecht advocaten van Yspeert aan het goede adres.

Waar kan een advocaat vastgoed u bij helpen?

 • bouw;
 • koop- en verkoop;
 • huur en verhuur;
 • ruimtelijke ordening;
 • gebiedsontwikkeling en nieuwbouw, projectontwikkeling;
 • nul-op-de-meter woningen, Energie Prestatie Vergoeding;
 • VvE aangelegenheden;
 • huurprijzen en servicekosten;
 • milieuverontreiniging, asbest;
 • verborgen gebreken en aansprakelijkheid verkoper, makelaar of notaris;
 • financiering, hypotheek, vastgoed CV. 

In welke gevallen kunt u nog meer bij een advocaat vastgoed terecht?

Onze advocaten vastgoedrecht adviseren, onderhandelen en maken of beoordelen overeenkomsten op alle onderwerpen waar u mee te maken heeft. Een advocaat vastgoed begeleidt u bijvoorbeeld in het vergunningstraject met de gemeente en ondersteunt u bij het aangaan of beëindigen van overeenkomsten met samenwerkingspartners, kopers of huurders. Komt u er met een gemeente, contractpartij of VvE niet uit? Dan treedt onze advocaat vastgoed kundig voor u op in de juridische procedure. 

Waar kan een advocaat vastgoed u nog meer mee helpen?

Als klant van Yspeert advocaten bent u van harte welkom op onze academies over diverse actuele onderwerpen. Wij delen veel van onze kennis kosteloos met u in academies of blogs, zodat u voldoende weet om zelf weer verder te kunnen. Onze dienstverlening is gericht op efficiëntie, risicobeheersing en kostenbesparing. Wij stroomlijnen bedrijfsprocessen voor u, om juridische risico’s zoveel mogelijk in te perken. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Heeft u vragen over vastgoedrecht? Uw eerste aanspreekpunt is onze advocaat Wouter Leerink

format_quote
format_quote

Blogs, bibliotheek en publicaties

Uw eerste aanspreekpunt:

Wouter Leerink

Wouter Leerink deed de Master privaatrecht en ondernemingsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 2010 heeft Wouter zich bij Yspeert gespecialiseerd in het bouw-, contracten- en ondernemingsrecht. Verder is Wouter actief als lid van de Junior Kamer Groningen (JCI), de Jongeren Commercieele Club Groningen (JCC), de Commercieele Club Groningen (CCG) en de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (Vbr-A).