Letselschade

 

Verkeersongevallen, medische fouten, arbeidsongevallen of beroepsziekten, ze kunnen ons allemaal overkomen. Ongewenst en onverwacht wordt u direct met de gevolgen geconfronteerd.

 

Materiële schade, immateriële schade

U lijdt schade, materieel of immaterieel. Ondertussen moet u wel alles thuis en op het werk draaiende zien te houden. Daarom nemen wij u veel zorgen uit handen. We inventariseren de schade, zorgen dat er aansprakelijkheid wordt vastgesteld en regelen financiële voorschotten.

Meestal worden letselschadezaken buiten de rechtzaal opgelost. Maar als advocaten hebben wij altijd de mogelijkheid om te procederen. Een niet te onderschatten meerwaarde ten opzichte van letselschadebureaus, die daartoe niet bevoegd zijn.

 

Slachtoffer van een geweldsdelict

Daarnaast hebben onze specialisten veel ervaring in het bijstaan van en procederen voor nabestaanden en slachtoffers van geweldsdelicten.

Uw eerste aanspreekpunt:

Het hele team

Henk IJspeert

Henk IJspeert is letselschadespecialist en lid van de vereniging LSA (Letselschade Advocaten). Henk is tevens gespecialiseerd in het huurrecht en adviseert woningcorporaties.

Henk is voorzitter van Vereniging Wildverband, secretaris van de Koninklijke Vereeniging voor Volksvermaken en bestuurslid van het Odensehuis.

050 207 16 17 +31 (0) 6 553 821 01 h.yspeert@yspeert.nl

Sjoerd de Jong

Sjoerd studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisatie Privaatrecht. Na de studie heeft Sjoerd drie jaar bij een verzekeraar gewerkt waar hij zich bezighield met verzekeringsrecht, verkeersrecht en aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het voeren van gerechtelijke procedures.

050-2071605 +31(0) 6 81 16 89 00 s.dejong@yspeert.nl

Karin Kamps

Karin studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met keuzevak Letselschade en Beroepsziekten. Karin is advocaat sinds 2005 en heeft daarvoor als jurist gewerkt. In 2019 heeft Karin de leergang letselschade gevolgd aan de Academie voor de Rechtspraktijk.

050 2071664 k.kamps@yspeert.nl