Benoeming Wouter Leerink en Elzelou Grit als advocaat-partner

  • event07-02-2022
  • schedule00:00
  • timer1 minuut

Wij zijn verheugd en trots te kunnen meedelen dat met ingang van 1 januari 2022 Wouter Leerink en Elzelou Grit zich als advocaat-partner aan Yspeert advocaten hebben verbonden.

Wouter, advocaat sinds 2010 en sindsdien werkzaam voor Yspeert, is gespecialiseerd in het bouw-, contracten- en ondernemingsrecht. Wouter houdt zich onder andere bezig met het adviseren en procederen over het civiele vastgoed- en bouwrecht en commerciële contracten. Onze bouwrechtpraktijk is onder aansturing van Wouter de laatste jaren stevig gepositioneerd. Vele opdrachtgevers, aannemers, projectontwikkelaars, adviseurs en overheden maken gebruik van onze dienstverlening.

Elzelou, advocaat sinds 2012, is sinds 2018 voor Yspeert werkzaam. Onder haar leiding is ons team een serieuze speler op de bestuursrechtelijke markt. Elzelou is (naast het algemeen bestuursrecht) in het bijzonder gespecialiseerd in het omgevingsrecht. Tot haar dagelijkse praktijk horen juridische vraagstukken rond bestemmingsplannen, verschillende vergunningen, natuur- en milieutoestemmingen en uiteraard de toekomstige Omgevingswet. Zij adviseert en procedeert over verschillende (infrastructurele) bouwprojecten, staat verschillende industriële-, bouw- en vastgoed bedrijven bij en treedt op namens verschillende overheden.

Met Wouter en Elzelou versterkt Yspeert Advocaten voor de lange termijn haar positie op de Noord-Nederlandse markt als slagvaardige, no-nonsense, full-service en zakelijk dienstverlener met circa 35 juridische specialisten. Meer weten over Yspeert Advocaten, Wouter Leerink of Elzelou Grit? Kijk op: https://yspeert.nl/

Neem contact op

Klik hier voor het het privacybeleid van Yspeert advocaten n.v.