Advocaat Mededingingsrecht/Staatssteun


Kom jij in ons team? Wij doen het anders!

Onze praktijk is sterk groeiende en wij zijn op zoek naar een gedreven specialist Mededingingsrecht en Staatssteun. Je werkt samen in een team met ervaren energieke advocaten in o.a. de brancheteams Zorg, ICT/Online en Overheden. Advocaten die snel schakelen en thuis zijn in Europese recht, zoals de staatssteunregels, de Wet Markt en Overheid en het aanbestedingsrecht. Zij werken graag met jou samen in zowel procedures als de adviespraktijk. Hiermee wordt een afwisselende en uitdagende praktijk geboden waarbij de ruimte is om deze praktijk verder uit te bouwen. Daarbij zijn er volop mogelijkheden voor doorgroei en ontwikkeling van jou als persoon.

Ben jij

  • gedreven en analytisch;
  • ambitieus en ondernemend;
  • een aantal jaren werkzaam in de Europeesrechtelijke praktijk;
  • een samenwerker;
  • proactief en stressbestendig;
  • een overtuigend gesprekspartner voor cliënten. 

Wij bieden

  • een uitdagende baan binnen een gedreven team;
  • veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling;
  • een aantrekkelijk salaris en moderne arbeidsvoorwaarden;
  • veel gezelligheid en sociale activiteiten.

Wij zijn

Yspeert advocaten is een snel groeiend advocatenkantoor of beter gezegd juridisch dienstverlener met een moderne visie op de advocatuur. We werken met meer dan 35 specialisten verdeeld over de drie vestigingen in Groningen, Drachten en Emmen.

Wij doen het anders: Wij kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige en samenwerkende organisatie waarbij iedereen doet waar hij of zij in uitblinkt. Alles draait bij Yspeert advocaten om tevreden klanten, tevreden medewerkers en teamresultaat. Geen urendruk, maar vertrouwen in elkaar en in elkaars kunnen.

Cliënten zijn bedrijven, overheden en instellingen, zowel profit als non-profit in heel Noord-Nederland. Yspeert biedt een full-service dienstverlening aan ondernemers en instellingen, wat inhoudt dat alle relevante specialismen vertegenwoordigd zijn binnen ons kantoor. www.yspeert.nl

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en ben jij toe aan een team met een moderne visie op dienstverlening en arbeidsinzet? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatie begeleid met cv naar Sander Vos: s.vos@yspeert.nl

Heb je vragen over deze vacature bel dan met Sander Vos: 050 – 314 42 80


Uw eerste aanspreekpunt:

Sander Vos
Aanspreekpunt Sander Vos

Na zijn rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit Groningen rondde Sander verschillende opleidingen met goed gevolg af, waaronder de Leergang Insolventierecht (RuG), de INSOLAD specialisatieopleiding Insolventierecht (Grotius Academie) en de specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten (Erasmus Academie). Sander is onder meer lid van de Nederlandsche Tafelronde (RT3) en de Vereniging voor Insolventierecht Advocaten (INSOLAD). Sander is als vennoot verbonden aan Yspeert advocaten.