Sluiten, terug naar team pagina

Maryvonne Onstenk

Praktijkondersteuning

'Ik heb het bedrijf zien groeien en mijn rol zien veranderen'

Ik heb veel zien veranderen in de loop der jaren en ik heb daar een belangrijke rol in mogen hebben. Ik ben in 1985 begonnen bij mr. E.G. Yspeert. In die tijd was het een kantoor met twee advocaten, twee secretaresses en een boekhouder. Een secretaresse was destijds één op één gekoppeld aan een advocaat.

Op het gebied van digitalisering heb ik in de loop der jaren een enorme revolutie meegemaakt. Stenograferen en doorslagen van brieven door middel van carbonpapier op een typemachine, en brieven laten ondertekenen in een vloeiboek, is tegenwoordig ondenkbaar. Ik heb een belangrijke bijdrage mogen leveren aan deze digitalisering en het efficiënter maken van de processen. Dat is mij op het lijf geschreven. Ik houd van het aanbrengen van structuur en omarm juist veranderingen. Het is een geweldig proces geweest en het houdt nooit op.

Ik ben verantwoordelijk voor de termijn- en procesbewaking binnen Yspeert en ik ondersteun het management van Yspeert. Mijn ervaringen deel ik graag met jonge collega's. Een goede samenwerking tussen advocaten en de ondersteuning is voor mij erg belangrijk om tot het beste resultaat te komen.