Vacature advocaat-stagiair(e) Vastgoed en Bouwrecht

Kom jij in ons team? Wij doen het anders!  

Bij Yspeert advocaten doen we het graag even anders. Bij ons ga je aan de slag in een goede open werksfeer zonder urendruk. We leveren kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, hebben drie kantoren in Noord-Nederland en meer dan 50 collega's, maar hechten vooral aan vertrouwen in elkaar en in onze samenwerking.  Wij breiden ons team graag uit met een advocaat-stagiair die graag samenwerkt en het beste uit zichzelf wil halen.   

De sectie vastgoed en bouwrecht houdt zich dagelijks bezig met bouw- en infraprojecten, alles rondom vastgoed zoals projectontwikkeling, koop en aannemingsovereenkomsten, maar ook arbitragegeschillen en vastgoedtransacties. De sectie groeit snel en daarom zijn wij op zoek naar een: 

Advocaat-stagiair(e) vastgoed en bouwrecht 

Ben jij:  

  • gedreven en analytisch;  
  • iemand die kansen creëert;  
  • sociaal vaardig en op je best in teamverband;  
  • een overtuigend gesprekspartner;  
  • (bijna) afgestudeerd in het Privaatrecht?  

 Dan bieden wij je graag:  

  • een uitdagende baan binnen een gedreven team;  
  • veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling;  
  • een aantrekkelijk salaris en moderne arbeidsvoorwaarden;  
  • veel gezelligheid en sociale activiteiten.  

Wij zijn:  

Yspeert advocaten is een snelgroeiend advocatenkantoor of beter gezegd juridisch dienstverlener met een moderne visie op de advocatuur. We werken met meer dan 50 medewerkers verdeeld over drie vestigingen in Groningen, Drachten en Emmen.  

Wij kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige en samenwerkende organisatie waarbij iedereen doet waar hij of zij in uitblinkt. Alles draait bij Yspeert advocaten om tevreden klanten, tevreden medewerkers en teamresultaat. Geen urendruk, maar vertrouwen in elkaar en in elkaars kunnen.   

Yspeert biedt een full-service dienstverlening aan particulieren, ondernemers en instellingen. Dit betekent dat alle relevante specialismen vertegenwoordigd zijn binnen ons kantoor. Meer weten? Kijk op www.yspeert.nl.  

Solliciteren  

Spreekt deze vacature je aan en ben jij toe aan een team met een moderne visie op dienstverlening en arbeidsinzet? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatie begeleid met cv naar Gerdien Bron (g.bron@yspeert.nl). 

Heb je vragen over deze vacature, bel dan met Wouter Leerink (050 207 1621) 

Uw eerste aanspreekpunt:

Gerdien Bron
Aanspreekpunt Gerdien Bron

Per 1 januari 2024 ben ik werkzaam voor Yspeert advocaten. Ik ondersteun het management en ben verantwoordelijk voor de HR-werkzaamheden. De combinatie van deze taken zorgt voor veel afwisseling, waardoor geen dag hetzelfde is en daar krijg ik heel veel energie van. Ik ben prestatiegericht en ik heb een sterk organisatievermogen. Van het werken met een goede planning krijg ik een voldaan gevoel.