Waardering | Het succes wordt bepaald door jou. Dat weten wij als geen ander


Betrokkenheid hebben wij hoog in het vaandel, niet alleen naar buiten maar ook naar binnen. Collega’s ervaren onze betrokkenheid en waardering:  

Daan Schilstra (legal assistant)

Team persoon

format_quote

Bij dit kantoor voel ik mij gewaardeerd omdat er veel ruimte is voor ontwikkeling. Door nieuwe taken en rollen wordt mijn persoonlijke plafond telkens verlegd. Er wordt naar mij geluisterd en er is continu aandacht voor mijn groei. Ik heb een tijdje bij de client gezeten, waardoor ik vaardigheden heb geleerd die bruikbaar zijn voor mijn dagelijkse praktijk. Het vertrouwen dat ik krijg draagt bij aan mijn professionele ontwikkeling en dat is iets wat ik enorm waardeer aan Yspeert.

format_quote

Rick Hoiting (jurist bouwrecht)

format_quote

Je merkt vanaf de eerste dag dat Yspeert een platte organisatie is. Er zijn geen drempels om bij collega’s binnen te lopen en de samenwerking in dossiers gebeurt op basis van gelijkwaardigheid. Er zijn hier geen eigen interne ‘BV’tjes’. Dat vind ik erg plezierig. In mijn dagelijkse werkzaamheden ervaar ik waardering omdat ik het vertrouwen krijg om zelfstandig in dossiers aan de slag te gaan. Mede dankzij de positief opbouwende feedback van collega’s bereiken we mooie resultaten.

format_quote

Team persoon

Kristien Croezen (advocaat huurrecht, gezondheidsrecht en arbeidsrecht)

Team persoon

format_quote

Het fijne aan Yspeert is dat er samen gezocht wordt naar waar je goed in bent, waar je sterke kanten liggen. Eigen ideeën over hoe dit nog beter tot zijn recht komt of hoe ik me wil ontwikkelen, worden altijd serieus genomen en samen verder uitgedacht. De vrijheid die ik krijg om te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan, getuigt van een grote betrokkenheid. De waardering die dit uitstraalt, geeft veel energie om nog beter te presteren en het beste uit jezelf te halen. Door daarnaast een cultuur te creëren waarin samenwerking tussen collega’s wordt gestimuleerd, wordt ook nog eens het beste resultaat voor de klant bereikt.

format_quote