Talent de ruimte | Jouw persoonlijke talent krijgt bij ons de ruimte


Geen urendruk, geen onderlinge concurrentie maar teamspirit.

Het succes van ons kantoor begint bij onze medewerkers. Door een samenwerkend team met verschillende types, karakters en kwaliteiten, bereiken wij het beste resultaat voor onze cliënten. Wij geloven in een veelzijdig team. Een team waarin ondernemende, intellectuele, beschouwende, doorpakkende, onderzoekende, enthousiaste, vasthoudende, sociale, extraverte en introverte collega’s zich thuis voelen.

Jij haalt bij ons het beste uit jezelf door op gelijkwaardige wijze samen te werken, zonder onderlinge concurrentie en met ruimte voor jouw talenten.

Wij kennen:

  • geen individuele urendruk;
  • geen onderlinge concurrentie;
  • geen hiërarchische structuur waarbij een advocaat-partner het cliëntcontact onderhoudt;
  • wel de beste inhoudelijke man/vrouw op de zaak;
  • wel ruimte voor jouw ideeën en eigen praktijk opbouw;
  • wel actieve benutting van jouw talenten;
  • wel goede bereikbaarheid van collega’s onderling;
  • wel ontspanning na inspanning met regelmatige kantooractiviteiten.

De lat ligt hoog. Maar wie wil niet uitblinken in datgene waar hij/zij goed in is? Zakelijk en kwalitatief topresultaat halen wij door ons elke dag samen in te spannen voor een florerende gevarieerde praktijk voor het hele kantoor.

Collega’s over Yspeert

Frouke Douma (advocaat vastgoed en internationaal privaatrecht)

Team persoon

format_quote

Ik wilde mij verder specialiseren en Yspeert staat bekend om haar kwaliteit. Dit kantoor neemt niet genoegen met de makkelijkste oplossing, maar met de beste oplossing. In deeltijd werk ik aan een promotieonderzoek en daarvoor krijg ik alle ruimte. Daarnaast sprak het team mij aan. Het zijn zeer ambitieuze mensen die elke dag op topniveau werken maar ook veel voor elkaar over hebben. Vooral doen waar je goed in bent, en laten waar je niet goed in bent. Daar is hier de ruimte voor. En dat allemaal in het noorden van het land

format_quote

Sander Vos (advocaat ondernemingsrecht en insolventierecht)

format_quote

Wat mij zo aanspreekt bij Yspeert is de gedrevenheid en de teamgeest. Als specialisten werken wij samen, met elkaar én met onze cliënten, om telkens in ieder dossier de beste resultaten voor onze cliënten te realiseren. Interne concurrentie wordt hier actief voorkomen, waardoor een sterk team met korte lijntjes is ontstaan. Ons team is toegankelijk, gelijkwaardig en streeft altijd de gezamenlijke doelen (van onze cliënten) na.

format_quote

Team persoon

Elzelou Grit (advocaat omgevingsrecht en bestuursrecht)

Team persoon

format_quote

Op het moment van mijn overstap was ik op zoek naar een professioneel groot kantoor met bijbehorende klanten, maar zonder de hiërarchische kantoorverhoudingen en urendruk. In mijn eerste gesprek met Yspeert sprak de afwijkende kijk op de advocatuur mij direct aan. Yspeert waardeert haar medewerkers vanwege hun specifieke toegevoegde waarde voor het kantoor als geheel. Niet de persoonlijke omzet van een individuele advocaat of jurist, maar juist samenwerking met collega’s in het belang van de klant en innovatieve bijdragen aan het kantoorsucces zijn daarbij doorslaggevend. Bij Yspeert ervaar ik de vrijheid een eigen praktijk te bouwen, op een manier die voor klanten goed voelt. Hier word ik niet top-down aangestuurd of geremd in mijn ambities. In tegendeel, ik ervaar hier alle hulp en middelen om een praktijk op- en uit te bouwen.

format_quote