mr. D.R. (Karin) Kamps

‘Meerwaarde door juridische kennis op meerdere rechtsgebieden’

Bij letselschade is juridische deskundigheid alleen niet genoeg. Als belangenbehartiger moet je praktisch ingesteld zijn en kunnen samenwerken met andere deskundigen zoals medische experts of arbeidsdeskundigen. Ook een luisterend oor is belangrijk. Een ongeval kan iemands wereld behoorlijk op de kop zetten.

Je hebt lef en doorzettingsvermogen nodig, om doortastend te kunnen optreden in complexe zaken, zoals bijvoorbeeld bij blijvend letsel na een verkeerd gelopen operatie. In ogenschijnlijk eenvoudige zaken is het trouwens ook verstandig om een deskundige in te schakelen, want u haalt dan meer uit uw zaak. Als slachtoffer heeft u al genoeg aan uw hoofd en het ontbreekt u aan juridische deskundigheid.

Ik heb ruime ervaring op verschillende rechtsgebieden. Dit komt in de letselschadepraktijk goed van pas. Ondermeer ervaring met het arbeidsongeschiktheidsrecht en het arbeidsrecht, alsmede ervaring met de WMO is een meerwaarde. Een ongeval heeft immers vaak ook gevolgen voor uw werk of u krijgt te maken met een arbeidsongeschiktheidsuitkering.

Karin studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met keuzevak Letselschade en Beroepsziekten. Karin is advocaat sinds 2005 en heeft daarvoor als jurist gewerkt. In 2019 heeft Karin de leergang letselschade gevolgd aan de Academie voor de Rechtspraktijk. Karin heeft de LSA/Grotius specialisatieopleiding Personenschade onlangs afgerond.

  • Lid bezwaarschriftencommissie gemeente Hoogeveen
Publicaties van Karin

Publicaties van Karin Kamps