sluiten, terug naar team pagina
mr. D.R. (Karin) Kamps

Advocaat

‘Meerwaarde door juridische kennis op meerdere rechtsgebieden’

Bij letselschade is juridische deskundigheid alleen niet genoeg. Als belangenbehartiger moet je praktisch ingesteld zijn en kunnen samenwerken met andere deskundigen zoals medische experts of arbeidsdeskundigen. Ook een luisterend oor is belangrijk. Een ongeval kan iemands wereld behoorlijk op de kop zetten.

Je hebt lef en doorzettingsvermogen nodig, om doortastend te kunnen optreden in complexe zaken, zoals bijvoorbeeld bij blijvend letsel na een verkeerd gelopen operatie. In ogenschijnlijk eenvoudige zaken is het trouwens ook verstandig om een deskundige in te schakelen, want u haalt dan meer uit uw zaak. Als slachtoffer heeft u al genoeg aan uw hoofd en het ontbreekt u aan juridische deskundigheid.

Ik heb ruime ervaring op verschillende rechtsgebieden. Dit komt in de letselschadepraktijk goed van pas. Ondermeer ervaring met het arbeidsongeschiktheidsrecht en het arbeidsrecht, alsmede ervaring met de WMO is een meerwaarde. Een ongeval heeft immers vaak ook gevolgen voor uw werk of u krijgt te maken met een arbeidsongeschiktheidsuitkering.

Karin studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met keuzevak Letselschade en Beroepsziekten. Karin is advocaat sinds 2005 en heeft daarvoor als jurist gewerkt. Karin heeft de LSA/Grotius specialisatieopleiding Personenschade afgerond en is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zij is tevens lid van de bezwaarschriftencommissie van de gemeente Hoogeveen.
Karin Kamps LSA letselschade advocaat

Publicaties van Karin

Publicaties van Karin Kamps