Arbeidsrecht | Werknemer 2 jaar ziek: Hoe nu verder? - Groningen

‘Arbeidsrecht | Werknemer 2 jaar ziek: Hoe nu verder? - Groningen’

Yspeert advocaten nodigt u van harte uit voor de training: “Werknemer 2 jaar ziek, hoe nu verder?” bij het Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk.

Als een werknemer 2 jaar ziek is, stopt in principe uw loondoorbetalingsplicht als werkgever. Er kunnen zich dan verschillende scenario’s voordoen, zoals: de werknemer is nog steeds volledig ziek, de werknemer is nog gedeeltelijk ziek, u moet als werkgever nog een derde jaar loon door betalen of het UWV heeft nog geen beslissing genomen over de WIA-aanvraag. Deze verschillende scenario’s zorgen voor veel onduidelijkheid bij werkgevers. Wij helpen u graag op de goede weg!

Tijdens de training zullen wij de verschillende scenario’s na 2 jaar ziekte met u doornemen en uitleggen wat uw mogelijkheden zijn als werkgever. Tijdens de training zullen we bijvoorbeeld stilstaan bij de vraag: Wat als een zieke werknemer na 2 jaar nog wel minder kan werken of ander werk kan doen. Moet u dan een nieuwe arbeidsovereenkomst opstellen? En op welk loon heeft de werknemer dan recht? Of: Wanneer kan u de werknemer wegens ziekte ontslaan en hoe gaat dit in zijn werk? Ook is er voldoende gelegenheid om uw eigen vragen, casus of knelpunten aan ons voor te leggen.

Spreker(s)

Tom Nicolai Tom Nicolai (advocaat sinds 2001) volgde de postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht (Grotius). Hij is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland en Noord-Nederland en bestuurslid van de Ondernemers Fonds Groningen. Tom is als vennoot verbonden aan Yspeert advocaten.

Femke Westra Femke Westra heeft de specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond. Zij is lid van de landelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten (VAAN) en de noordelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten (VNAA).

Marjolein Moorman Marjolein Moorman studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisaties Privaatrecht en Arbeidsrecht. Ook heeft zij een semester aan de University of Aruba gestudeerd. Marjolein is bestuurslid van de Oranjevereniging Groningen en verantwoordelijk voor de 'juridische zaken'. Daarnaast is zij lid van de Jongeren Commerciële Club in Groningen.

Programma

15:00 uur Start training
uur
uur
16:30 uur Afsluiting

Datum en locatie

De training wordt op de vestiging van Yspeert advocaten georganiseerd op:

  • Maandag 25 maart aan Borchsingel 53 - van der Valk Hoogkerk te Eelderwolde
  • aan te
  • aan te

Bij het hotel is voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de aanmeldknop op onze website. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Mogen wij u verwelkomen? Graag tot dan!

Deze training wordt exclusief georganiseerd voor directieleden HR adviseurs.

Training op locatie?
Wij geven regelmatig dit soort trainingen (op locatie), benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

25-03-2024

Details Training

Datum:

Maandag 25 maart

Tijd:

15:00 - 16:30

Locatie:

Eelderwolde, Borchsingel 53 - van der Valk Hoogkerk

Programma

15:00 uur

Start training

uur

uur

16:30 uur

Afsluiting

Locatie Eelderwolde

Deze training wordt georganiseerd op Maandag 25 maart Eelderwolde, Borchsingel 53 - van der Valk Hoogkerk | Bekijk op Google Maps

Locatie

Deze training wordt georganiseerd op , | Bekijk op Google Maps

Locatie

Deze academy wordt georganiseerd op , | Bekijk op Google Maps

Training op locatie?

Wij geven regelmatig dit soort Academies (op locatie), benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Naar contact

Contactpersoon voor deze training

Contactpersoon Tom Nicolai

Tom Nicolai

Tom Nicolai (advocaat sinds 2001) volgde de postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht (Grotius). Hij is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland en Noord-Nederland en bestuurslid van de Ondernemers Fonds Groningen. Tom is als vennoot verbonden aan Yspeert advocaten.

Contactpersoon Femke Westra

Femke Westra

Femke Westra heeft de specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond. Zij is lid van de landelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten (VAAN) en de noordelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten (VNAA).

Contactpersoon Marjolein Moorman

Marjolein Moorman

Marjolein Moorman studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisaties Privaatrecht en Arbeidsrecht. Ook heeft zij een semester aan de University of Aruba gestudeerd. Marjolein is bestuurslid van de Oranjevereniging Groningen en verantwoordelijk voor de 'juridische zaken'. Daarnaast is zij lid van de Jongeren Commerciële Club in Groningen.