Arbeidsrecht | De disfunctionerende werknemer: hoe ga je hiermee om?

‘Arbeidsrecht | De disfunctionerende werknemer: hoe ga je hiermee om?’

Werkgevers vinden het vaak lastig om werknemers aan te spreken op hun functioneren, omdat zij bang zijn dat een werknemer zich ziek meldt of er een arbeidsconflict ontstaat. Als er problemen ontstaan binnen uw organisatie, omdat de werknemer veel fouten maakt of collega's er last van hebben, ontkomt u er niet aan om er toch iets aan te doen. Wij helpen u hierbij met een concreet stappenplan!

Tijdens de academy vertellen wij u wat u kunt (en moet) doen als werkgever. Welke stappen u dient te zetten. Hoe u omgaat met een werknemer die de verbeterpunten niet erkent of weigert mee te werken. Wanneer u een verbetertraject inzet en hoe dit verbetertraject eruit moet zien. Wanneer de werknemer kan worden ontslagen als het verbetertraject niet slaagt. Hoe u ermee omgaat als de werknemer zich ziek meldt of er een arbeidsconflict ontstaat. Ook is er voldoende gelegenheid om uw eigen vragen, casus of knelpunten aan ons voor te leggen.

Spreker(s)

Marjolein Moorman studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisaties Privaatrecht en Arbeidsrecht. Ook heeft zij een semester aan de University of Aruba gestudeerd. Marjolein is bestuurslid van de Oranjevereniging Groningen en verantwoordelijk voor de 'juridische zaken'. Daarnaast is zij lid van de Jongeren Commerciële Club in Groningen.

Femke Westra heeft de specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond. Zij is lid van de landelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten (VAAN) en de noordelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten (VNAA).

Programma

15.15 uur      Ontvangst

15.30 uur      Start Academy

16.30 uur      Gelegenheid tot napraten

17.00 uur      Afsluiting

Datum en locatie

De training wordt op de vestiging van Yspeert advocaten georganiseerd op:

  • Donderdag 20 april 2023 aan de Lavendelheide 9 te Drachten
  • aan te
  • aan te

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

Aanmelden

Aanmelden voor deze academy kan door te klikken op de aanmeldbutton op deze pagina of door een e-mail te sturen naar academy@yspeert.nl o.v.v. Academy Arbeidsrecht. 

Training op locatie?
Wij geven regelmatig dit soort trainingen (op locatie), benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

20-04-2023

Details Training

Datum:

Donderdag 20 april 2023

Tijd:

15.15 - 17.00

Locatie:

Drachten, de Lavendelheide 9

Programma

15.15 uur

Ontvangst

15.30 uur

Start Academy

16.30 uur

Gelegenheid tot napraten

17.00 uur

Afsluiting

Locatie Drachten

Deze training wordt georganiseerd op Donderdag 20 april 2023 Drachten, de Lavendelheide 9 | Bekijk op Google Maps

Locatie

Deze training wordt georganiseerd op , | Bekijk op Google Maps

Locatie

Deze academy wordt georganiseerd op , | Bekijk op Google Maps

Training op locatie?

Wij geven regelmatig dit soort Academies (op locatie), benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Naar contact

Contactpersoon voor deze training

Contactpersoon Marjolein Moorman

Marjolein Moorman

Marjolein studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisaties Privaatrecht en Arbeidsrecht. Ook heeft zij een semester aan de University of Aruba gestudeerd. Marjolein is bestuurslid van de Oranjevereniging Groningen en verantwoordelijk voor de 'juridische zaken'. Daarnaast is zij lid van de Jongeren Commerciële Club in Groningen.

Contactpersoon Femke Westra

Femke Westra

Femke heeft de specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond. Zij is lid van de landelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten (VAAN) en de noordelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten (VNAA).

Contactpersoon