Academy arbeidsrecht | Verstoorde arbeidsverhouding & mediation Groningen

‘Academy arbeidsrecht | Verstoorde arbeidsverhouding & mediation Groningen’

Yspeert advocaten nodigt u van harte uit voor de academy met als hoofdonderwerp: “Verstoorde arbeidsverhouding & mediation”.

Een verstoorde arbeidsverhouding komt regelmatig voor. Er kunnen verschillende oorzaken zijn, denk bijvoorbeeld aan verschil van inzicht over de uit te voeren werkzaamheden, karakters die blijven botsen of zelfs ruzies op de werkvloer.

De vraag is welke acties je als werkgever verplicht bent om te ondernemen om de verstoring weg te nemen. Is mediation bijvoorbeeld verplicht? En wat als mediation niet tot een oplossing heeft geleid, is een verstoorde arbeidsverhouding dan een reden om de arbeidsovereenkomst te beëindigen? En tegen welke prijs? Op deze en andere vragen geven wij u tijdens de academy antwoord.

De academy heeft een hoog praktisch gehalte en bevat veel tips waarmee u als werkgever in de dagelijkse praktijk uw voordeel kunt doen. Uiteraard is er ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.

Spreker(s)

Tom Nicolai (advocaat sinds 2001) volgde de postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht (Grotius). Hij is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland en Noord-Nederland en bestuurslid van de bedrijvenvereniging ZO. Tom is als vennoot verbonden aan Yspeert advocaten.

Femke Westra heeft de specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond. Zij is lid van de landelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten (VAAN) en de noordelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten (VNAA)

Marjolein Moorman studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisaties Privaatrecht en Arbeidsrecht. Ook heeft zij een semester aan de University of Aruba gestudeerd. Marjolein is bestuurslid van de Oranjevereniging Groningen en verantwoordelijk voor de 'juridische zaken'. Daarnaast is zij lid van de Jongeren Commerciële Club in Groningen.

Programma

15.15 uur      Ontvangst

15.30 uur      Start Academy

16.30 uur      Gelegenheid tot napraten

17.00 uur      Afsluiting

Datum en locatie

De training wordt op de vestiging van Yspeert advocaten georganiseerd op:

  • Donderdag 16 februari 2023 aan de Eemsgolaan 17 te Groningen
  • aan te
  • aan te

In Groningen is voldoende parkeergelegenheid aan de voor en achterzijde van het pand.

Aanmelden

Aanmelden voor deze academy kan door te klikken op de aanmeldbutton op deze pagina of door een e-mail te sturen naar academy@yspeert.nl o.v.v. Academy Arbeidsrecht + plaats.

 

 

Training op locatie?
Wij geven regelmatig dit soort trainingen (op locatie), benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

Details Training

Datum:

Donderdag 16 februari 2023

Tijd:

15.15 - 17.00

Locatie:

Groningen, de Eemsgolaan 17

Programma

15.15 uur

Ontvangst

15.30 uur

Start Academy

16.30 uur

Gelegenheid tot napraten

17.00 uur

Afsluiting

Locatie Groningen

Deze training wordt georganiseerd op Donderdag 16 februari 2023 Groningen, de Eemsgolaan 17 | Bekijk op Google Maps

Locatie

Deze training wordt georganiseerd op , | Bekijk op Google Maps

Locatie

Deze academy wordt georganiseerd op , | Bekijk op Google Maps

Training op locatie?

Wij geven regelmatig dit soort Academies (op locatie), benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Naar contact

Contactpersoon voor deze training

Contactpersoon Tom Nicolai

Tom Nicolai

(advocaat sinds 2001) volgde de postacademische specialisatieopleiding Arbeidsrecht (Grotius). Hij is lid van de Vereniging van Arbeidsrechtadvocaten Nederland en Noord-Nederland en bestuurslid van de bedrijvenvereniging ZO. Tom is als vennoot verbonden aan Yspeert advocaten.

Contactpersoon Femke Westra

Femke Westra

heeft de specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond. Zij is lid van de landelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten (VAAN) en de noordelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten (VNAA).

Contactpersoon Marjolein Moorman

Marjolein Moorman

studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisaties Privaatrecht en Arbeidsrecht. Ook heeft zij een semester aan de University of Aruba gestudeerd. Marjolein is bestuurslid van de Oranjevereniging Groningen en verantwoordelijk voor de 'juridische zaken'. Daarnaast is zij lid van de Jongeren Commerciële Club in Groningen.