Vacature medewerker debiteurenadministratie

Yspeert advocaten is een snel groeiend advocatenkantoor, of beter gezegd juridisch dienstverlener, met een moderne visie op de advocatuur. Wij doen het anders: wij kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige en samenwerkende organisatie waarbij iedereen doet waar hij of zij in uitblinkt. Alles draait om tevreden klanten, tevreden medewerkers. Voor onze financiële afdeling zijn wij op zoek naar:  

Medewerker debiteurenadministratie (24-32 uur) M/V

Als medewerker debiteuren incasseer je onze openstaande vorderingen bij opdrachtgevers. De werkzaamheden bestaan uit het beheer van de debiteuren (het gehele incassotraject van A tot Z), het verzamelen van informatie, het zowel telefonisch als schriftelijk benaderen  van de debiteur en het treffen van betalingsregelingen met de debiteur. Naast het contact met debiteuren heb je ook contact met de medewerkers van Yspeert, help je de controller bij het facturatieproces en rapporteer je maandelijks aan het bestuur. De standplaats van deze functie is onze vestiging in Groningen. 

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, communicatief vaardige en ervaren debiteurenmedewerker met minimaal een MBO opleiding. Je bent ict-vaardig, nauwkeurig, accuraat en gestructureerd. Je bent in staat om prioriteiten te stellen en je focus te verleggen wanneer nodig. Daadkrachtig en stressbestendig zijn woorden die bij jou passen.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie binnen een dynamisch en samenwerkend team. We bieden je een goed salaris en een leuke werksfeer.

Solliciteren
Spreekt deze vacature je aan? Dan maken we graag kennis met je.

Stuur je motivatie begeleid met cv uiterlijk 7 september naar g.sloots@yspeert.nl.  Voor vragen over de functie kun je bellen met Merel Snijder 050-314 42 80.