Vacature jurist(en) civiel recht of bestuursrecht

Wij zijn Yspeert advocaten en onze visie op de dienstverlening is onderscheidend in de advocatuur. Wij doen het anders: wij kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige en samenwerkende organisatie waarbij iedereen doet waar hij of zij in uitblinkt. Alles draait bij Yspeert advocaten om tevreden cliënten, tevreden medewerkers en teamresultaat. Geen individuele urendruk, maar vertrouwen in elkaar en in elkaars kunnen.

Wat merk jij als jij bij ons komt werken?

Wanneer je bij ons komt werken dan ervaar je gelijkwaardigheid in het team. Jouw kwaliteiten en expertise worden door het team ingezet. Nieuwe opdrachten krijg je van cliënten en het team, vanwege jouw skills. Commerciële activiteiten ontplooien we samen. Jouw kwaliteit wordt altijd benut en je hoeft bij ons niet te doen waar je niet goed in bent. Je werkt met regelmaat samen voor grotere opdrachten en ervaart dan de meerwaarde en de energie van het team. Kwaliteit staat bij ons voorop en dus is er altijd ruimte voor kennisoverdracht, opleiding en groei.Als jurist ondersteun je met uiteenlopende werkzaamheden in de dagelijkse praktijk. Het kan gaan om het doen van juridisch onderzoek ten behoeve van een dossier, het zorgen voor de vastlegging van afspraken met cliënten tot het opstellen van conceptprocesstukken. In een voorkomend geval verricht je werkzaamheden rechtstreeks voor een cliënt en/of bij een cliënt in huis.

Ben jij:

  • universitair afgestudeerd in het civiel recht of in het bestuursrecht
  • gedreven en analytisch
  • leuk om mee samen te werken
  • proactief en stressbestendig

Dan bieden wij jou:

  • een uitdagende baan in een gedreven en enthousiast team
  • veel ruimte voor ontplooiing, ontwikkeling en doorgroei
  • aantrekkelijke moderne arbeidsvoorwaarden
  • mogelijkheid tot parttime werken en thuiswerken
  • veel gezelligheid en sociale activiteiten

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en ben jij toe aan een team met een moderne visie op dienstverlening en arbeidsinzet? Dan maken we graag kennis met je.

Stuur je motivatie begeleid met cv naar Sander Vos: s.vos@yspeert.nl

Uw eerste aanspreekpunt:

Aanspreekpunt Sander Vos
Sander Vos

Na zijn rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit Groningen rondde Sander verschillende opleidingen met goed gevolg af, waaronder de Leergang Insolventierecht (RuG), de INSOLAD specialisatieopleiding Insolventierecht (Grotius Academie) en de specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten (Erasmus Academie). Sander is onder meer lid van de Nederlandsche Tafelronde (RT3) en de Vereniging voor Insolventierecht Advocaten (INSOLAD). Sander is als vennoot verbonden aan Yspeert advocaten.