Vacature Frontoffice medewerker & marketing ondersteuner

Vacature Frontoffice medewerker & marketing ondersteuner (32 uur)

Ben jij een ervaren frontoffice medewerker met talent voor gastvrijheid? Ben jij servicegericht, communicatief vaardig en een echte regelneef? Ben jij daarnaast ook creatief, handig met sociale media en in staat onze website actueel te houden? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven.

Gecombineerde functie

Jij bent het eerste aanspreekpunt en daarmee een belangrijke schakel tussen de klant en je collega’s. Jij beantwoordt de telefoon en je zorgt voor een keurige en attente afhandeling van gesprekken. Je ontvangt onze gasten op kantoor, dat doe je met veel enthousiasme. Ook komen er regelmatig ad hoc taken voorbij waar jij, als ervaren frontoffice medewerker je hand niet voor omdraait.

Naast de werkzaamheden voor de frontoffice ondersteun je minimaal 1 dag in de week de marketingafdeling met het uitvoeren van allerlei marketingactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van content voor onze website en sociale media, het organiseren van (inhouse) academies, et cetera. Je hebt kennis van bedrijfsprocessen, weet gemakkelijk je weg te vinden en voelt feilloos aan hoe jij het verschil kunt maken.

Wie wij zoeken

 • je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • je bent representatief, klant- en servicegericht;
 • je bent een kei in luisteren en helder communiceren;
 • je bent pro-actief, kan goed samenwerken en flexibel;
 • je bent stressbestendig en hebt een hands-on mentaliteit;
 • je hebt oog voor excellente dienstverlening;
 • je bent handig met sociale media;
 • je hebt ervaring in het onderhouden van websites, kennis van SEO is een pré;
 • je kunt goed overweg met diverse computersystemen zoals MS-office software, Word, Excel, Outlook, Teams en Powerpoint.

Wat wij bieden

 • een mooie combi rol in een snelgroeiende organisatie;
 • een passend salaris dat hoort bij jouw ervaring en de functie;
 • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • een contract voor 32 uren per week;
 • een werkomgeving met leuke collega’s.

Wie wij zijn

Yspeert advocaten is een middelgroot Noord-Nederlands advocatenkantoor dat op meerdere terreinen kwalitatief hoogwaardige juridische diensten levert. We werken met circa 35 specialisten verdeeld over de drie vestigingen in Groningen, Drachten en Emmen.

Klanten zijn bedrijven en instellingen, zowel profit als non-profit, in heel Noord-Nederland. Yspeert biedt full-service dienstverlening aan ondernemers en instellingen, wat inhoudt dat alle relevante specialismen vertegenwoordigd zijn binnen ons kantoor. 

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en zie je jezelf als aanwinst voor ons kantoor? Wij nodigen je van harte uit om te reageren.

Wil je meer weten over deze functie neem dan contact op met Merel Snijder 050 316 68 31

Direct solliciteren? Mail dan je motivatiebrief met cv naar Merel Snijder. Reageren kan tot uiterlijk 19 september 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Uw eerste aanspreekpunt:

Aanspreekpunt Merel Snijder
Merel Snijder

Merel studeerde HBO Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanzehogeschool Groningen en behaalde in 2003 haar Bachelor. Voordat zij in 2016 bij Yspeert advocaten kwam te werken, werkte Merel enkele jaren als juridisch medewerkster voor een aantal noordelijke gerechtsdeurwaarders. Zij gaf in eerste instantie binnen onze organisatie vorm aan de debiteurenafdeling en werd al snel onze duizendpoot. Vanaf 2021 is Merel onze bevlogen collega op de afdeling Marketing & Communicatie.