Vacature advocaat/jurist Overheidspraktijk

Kom jij in ons team? Wij doen het anders.

Onze overheidspraktijk is sterk groeiende en is op zoek naar een gedreven specialist. Je werkt samen in een team met energieke bestuursrechtadvocaten en -juristen die snel schakelen en thuis zijn in alle aspecten van het bestuursrecht. Wij begeleiden (semi-)overheden, instellingen en bedrijven. Dagelijkse kost is handhaving, natuurbescherming, subsidies en omgevingsrecht (ruimtelijke ordening en milieurecht), maar ook in meer bijzondere rechtsgebieden (bijvoorbeeld luchtvaartrecht) staan wij cliënten bij. Er wordt veel samengewerkt met collega’s op aanverwante rechtsgebieden zoals aanbestedingsrecht, bouwrecht en vastgoed. We werken ook veel samen met cliënten in bouwteams of projectteams van (semi-)overheden. Hiermee bieden we een afwisselende en uitdagende praktijk met grote(re) cliënten. Daarbij zijn er volop mogelijkheden voor doorgroei en ontwikkeling van jou als persoon.

Ben jij

  • Gedreven en analytisch
  • Ambitieus en ondernemend
  • Een aantal jaren (4 tot 8) werkzaam in de overheidspraktijk 
  • Een samenwerker
  • Proactief en stressbestendig
  • Een overtuigend gesprekspartner voor cliënten

Wij bieden

  • Een uitdagende baan binnen een gedreven team
  • Veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling
  • Een aantrekkelijk salaris en moderne arbeidsvoorwaarden
  • Veel gezelligheid en sociale activiteiten

Wij zijn

Yspeert advocaten is een snel groeiend advocatenkantoor of beter gezegd juridisch dienstverlener met een moderne visie op de advocatuur. We werken met meer dan 35 specialisten verdeeld over de drie vestigingen in Groningen, Drachten en Emmen.

Wij doen het anders: wij kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige en samenwerkende organisatie waarbij iedereen doet waar hij of zij in uitblinkt. Alles draait bij Yspeert advocaten om tevreden cliënten, tevreden medewerkers en teamresultaat. Geen individuele urendruk, maar vertrouwen in elkaar en in elkaars kunnen.

Cliënten zijn bedrijven en instellingen, zowel profit als non-profit in heel Noord-Nederland. Yspeert biedt een full-service dienstverlening aan ondernemers en instellingen, wat inhoudt dat alle relevante specialismen vertegenwoordigd zijn binnen ons kantoor. Meer weten? Kijk op www.yspeert.nl.

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en ben jij toe aan een team met een moderne visie op dienstverlening en arbeidsinzet? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatie begeleid met cv naar Elzelou Grit: e.grit@yspeert.nl.

Heb je vragen over deze vacature bel dan met Elzelou Grit: 050 – 207 1622.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.