Vacature advocaat Letselschade

 

Kom jij in ons team? Wij doen het anders!

Bij Yspeert advocaten doen we het graag even anders. Bij ons ga je aan de slag in een goede open werksfeer zonder urendruk. We leveren kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, hebben drie kantoren in Noord-Nederland en meer dan 50 collega's, maar hechten vooral aan vertrouwen in elkaar en in onze samenwerking.

Wij breiden ons team letselschade graag uit met een ervaren advocaat die het beste uit zichzelf wil halen en wil samenwerken in ons team. Het team van Yspeert letselschade houdt zich dagelijks bezig met uiteenlopende zaken.

Jij adviseert en procedeert in de aan jou toevertrouwde dossiers.  Je legt klantenbezoeken af om de aard en omvang van de schade te inventariseren. Je bestudeert expertiserapporten, verzamelt feitenmateriaal en voert schikkingsonderhandelingen. Je bent up to date van de vakinhoudelijke ontwikkelingen. Ook schrijf je, net zoals al onze collega’s, blogs en artikelen over actuele onderwerpen.

Wij zoeken:

Heb jij ervaring als advocaat in het aansprakelijkheidsrecht en/of verzekeringsrecht en schadevergoedingsrecht en ben jij:

  • iemand die kansen creëert;
  • sociaal vaardig is;
  • op je best in teamverband?

Dan zijn wij hard op zoek naar jou! Ben je ook nog in het bezit van een certificaat van de LSA/ Grotius Personenschade? Dan is dat een pré.

Wij bieden je graag:

  • een uitdagende baan binnen een gedreven team waarmee jij nauw samenwerkt;
  • veel ruimte voor jouw eigen praktijk, ontplooiing en ontwikkeling;
  • een aantrekkelijk salaris en moderne arbeidsvoorwaarden;
  • een laptop en iPhone;
  • veel gezelligheid en sociale activiteiten.

Wij zijn:

Yspeert advocaten is een snelgroeiend advocatenkantoor of beter gezegd juridisch dienstverlener met een moderne visie op de advocatuur. We werken met meer dan 50 collega’s verdeeld over drie vestigingen in Groningen, Drachten en Emmen.

Wij kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige en samenwerkende organisatie waarbij iedereen doet waar hij of zij in uitblinkt. Alles draait bij Yspeert advocaten om tevreden klanten, tevreden medewerkers en teamresultaat. Geen urendruk, maar vertrouwen in elkaar en in elkaars kunnen. 

Yspeert biedt een full-service dienstverlening aan particulieren, ondernemers en instellingen. Dit betekent dat alle relevante specialismen vertegenwoordigd zijn binnen ons kantoor. Meer weten? Kijk op www.yspeert.nl.

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en ben jij toe aan een team met een moderne visie op dienstverlening en arbeidsinzet? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatie begeleid met cv naar Maryvonne Onstenk: m.onstenk@yspeert.nl

Heb je vragen over deze vacature, bel dan met Sjoerd de Jong (050 207 16 05).

Uw eerste aanspreekpunt:

Aanspreekpunt Sjoerd de Jong
Sjoerd de Jong

Sjoerd studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisatie Privaatrecht. Na de studie heeft Sjoerd drie jaar bij een verzekeraar gewerkt waar hij zich bezighield met verzekeringsrecht, verkeersrecht en aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het voeren van gerechtelijke procedures.