Vacature advocaat IE en ICT


Kom jij in ons team? Wij doen het anders!


Ervaren Advocaat IE en ICT

Yspeert advocaten is een snel groeiend advocatenkantoor (met meer dan 30 juristen) of beter gezegd juridisch dienstverlener met een moderne visie op de advocatuur. Wij doen het anders. Wij kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige en samenwerkende organisatie waarbij iedereen doet waar hij of zij in uitblinkt. Alles draait bij Yspeert om tevreden klanten, tevreden medewerkers en teamresultaat. Geen urendruk, maar vertrouwen in elkaar en in elkaars kunnen.

Ben jij:

  • afgestudeerd (dan wel later gespecialiseerd) in het IE recht en heb jij minimaal 5 jaar ervaring op dit rechtsgebied;
  • gedreven en analytisch;
  • ambitieus en ondernemend;
  • een overtuigend gesprekspartner voor cliënten;
  • leuk om mee samen te werken;
  • proactief en stressbestendig.

Dan bieden wij jou:

  • een uitdagende IE praktijk binnen een gedreven team;
  • veel ruimte voor ontplooiing, ontwikkeling en doorgroei;
  • aantrekkelijke moderne arbeidsvoorwaarden;
  • mogelijkheid tot parttime werken en thuiswerken.

IE + ICT recht

Bij Yspeert advocaten werken meer dan 30 advocaten en juristen en binnen dat team is er plaats voor een volledige IE en ICT recht praktijk met daarnaast ook volop groei potenties. Wij adviseren, onderhandelen, procederen en maken of beoordelen overeenkomsten op het gebied van het ICT recht. Alle onderwerpen met betrekking tot het IE – en ICT recht komen regelmatig aan bod. Het ICT recht omvat verschillende rechtsgebieden, bijvoorbeeld het algemeen verbintenissen- en contractenrecht, privacyrecht en intellectueel eigendomsrecht. Met de komst van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) dient er bovendien expliciet rekening te worden gehouden met de privacyaspecten. Daarnaast houden we ons ook bezig met het bijstaan en adviseren van ondernemers als het gaat om o.a. auteursrecht, merkenrecht, handelsnamen, domeinnamen en licenties.

We werken binnen ons kantoor nauw samen met de andere secties. Daarnaast worden we regelmatig gevraagd om onze kennis te delen. Dat kan zijn voor het MKB, organisaties, instellingen, brancheverenigingen of als een gastcollege op een universiteit of hogeschool.

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en ben jij toe aan een team met een moderne visie op dienstverlening en arbeidsinzet? Dan maken we graag kennis met je.

Stuur je motivatie begeleid met CV naar Sander Vos (s.vos@yspeert.nl)

Heb je vragen over deze vacature? Bel dan met Sander Vos (050 207 16 20)

Uw eerste aanspreekpunt:

Aanspreekpunt Sander Vos
Sander Vos

Sander is sinds 2007 actief als advocaat en curator. Hij heeft als curator vele faillissementen behandeld en afgewikkeld en heeft als advocaat ruime (proces)ervaring op het terrein van het goederen- en verbintenissenrecht. Sander heeft met name veel ervaring met het opstellen en beoordelen van contracten, het aangaan en afwikkelen van financieringen en het vestigen en uitwinnen van zekerheden (zoals borgtochten, pandrechten en hypotheekrechten). Daarnaast begeleidt Sander doorlopend aandeelhouders bij zowel het opstarten als ontvlechten van samenwerkingen en adviseert hij veel over herstructureringen en overnames.