Stages bij Yspeert

Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen. Dit betekent dat we zoveel mogelijk thuiswerken. Om die reden bieden we op dit moment geen stageplaatsen aan. Zodra dit weer mogelijk is vermelden wij dat op deze pagina.

 

Universitaire studenten

Onze visie op dienstverlening is onderscheidend in de advocatuur. Wij kiezen voor een samenwerkende organisatie met een duidelijke visie en werken als team samen aan het beste resultaat voor onze cliënten, gericht op een duurzame relatie die structureel toegevoegde waarde moet hebben voor de cliënt. Waar onze cliënt behoefte aan heeft, beschouwen wij als een vraag gesteld aan het kantoor en niet aan een individuele advocaat. Onze mensen kennen elkaars sterke kanten, specifieke expertise en het klantbelang van teamwerk. Zo komt de vraag altijd bij de best daarvoor gekwalificeerde medewerkers. Daarin zijn we – dat durven we wel te zeggen – uniek.

Spreekt jou dit aan en ben jij in een vergevorderd stadium van de studie? Dit is je kans om kennis te maken met de advocatuur en met Yspeert. Bij Yspeert is er vaak ruimte voor studentstages.

Wij bieden de mogelijkheid om via een brede of gerichte stage van zes weken kennis te maken met ons kantoor. Kies je voor een brede stage, dan werk je kantoorbreed voor verschillende brancheteams en secties. Zo krijg je in korte tijd een goed beeld van de advocatuur en ons kantoor.

Staat jouw keuze voor een rechtsgebied of branche al vast dan kan je in overleg ook stage lopen bij een specifiek brancheteam of een sectie. Hierdoor krijg je een goed beeld van de alledaagse praktijk binnen het rechtsgebied van jouw keuze en van ons kantoor.
Een gerichte stage is afhankelijk van beschikbaarheid. Vermeld jouw voorkeur bij de sollicitatie.

Je kunt je sollicitatie richten aan Kristien Croezen

 

HBO-Rechten studenten

Studeer jij Rechten aan het HBO? En zoek en je een stageplaats op een dynamisch advocatenkantoor? Dan ben je bij Yspeert advocaten aan het juiste adres. Bij Yspeert advocaten hebben wij een interessante meeloopstage voor de ambitieuze student. Gedurende jouw stage nemen we je graag mee langs verschillende aspecten binnen de advocatuur in het algemeen en onze kijk op dienstverlening in het bijzonder.

Wat vragen we van jou? Wij leggen de lat hoog. We werken het liefst samen met iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, nieuwsgierig is, maar ook kritisch en enthousiast.

Wat bieden wij jou? Gedurende jouw tijd bij ons geven we je een gezonde basis in de zakelijke dienstverlening. Je krijgt de gelegenheid om de theorie aan de praktijk te koppelen.

Daarnaast geven we je ook voldoende ruimte om vorm te geven aan je opdracht vanuit je studie. Je leert wat het inhoudt om intensief samen te werken, soms onder hoge druk. Zo krijg je in korte tijd een goed beeld van de advocatuur en uiteraard van ons kantoor.

Je kunt je sollicitatie richten aan Kristien Croezen

 

Student Academy Yspeert

Yspeert advocaten organiseert regelmatig bijeenkomsten, academies, seminars en masterclasses voor scholieren en studenten. Op deze manier kan je alvast een kijkje nemen in de keuken van een advocatenkantoor. Daarnaast kan je je laten inspireren en motiveren door verhalen van onze advocaten.

Bij Yspeert advocaten geloven we in teamwork en stoppen we graag energie in het verder ontwikkelen van jouw talent. Houd onze social media in de gaten voor een nieuwe SAY.

Uw eerste aanspreekpunt:

Aanspreekpunt Kristien Croezen

Kristien Croezen

Kristien studeerde Nederlands recht aan de RUG (specialisatie privaatrecht) en in de tussentijd ook HBO-rechten (bestuursrecht en privaatrecht) aan de Hanzehogeschool Groningen. Voordat zij de advocatuur in ging, was zij onder meer griffier bij de sector civiel van de rechtbank Groningen. Kristien is met name actief op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht en het gezondheidsrecht. Zij deelt haar ervaringen en kennis graag door middel van het geven van lezingen en schrijven van blogs.