vve abonnement vast bedrag per jaar

Als lid maar ook als beheerder of bestuurder van een VvE loopt u met enige regelmaat tegen conflicten aan. Conflicten tussen de VvE en haar leden maar ook conflicten met derden, zoals aannemers, leveranciers of buren. Conflicten berusten vaak op misverstanden. Een goed juridisch advies van een ter zake deskundige advocaat kan dan veel duidelijkheid scheppen en gerechtelijke procedures voorkomen. Wanneer partijen er onderling niet uitkomen, is het voor de VvE een geruststellende gedachte dat zij wordt bijgestaan door een advocaat met kennis van zaken.

Juridische bijstand tegen vast bedrag per jaar

Het vinden van een deskundig advocaat op het gebied van het appartementsrecht is lastig. Die vindt men niet snel in het noorden van het land. Wel bij yspeert. Wij hebben de specifieke kennis op het gebied van het appartementsrecht in huis. Ook zijn wij specialist in aanverwante rechtsgebieden, zoals het bouwrecht, huurrecht, het aan- en verkooprecht en het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Als VvE bent u bij yspeert dus aan het juiste adres. Het inschakelen van een specialist is vaak kostbaar. yspeert heeft daar een oplossing voor. Bij yspeert kunt u als VvE tegen een vast bedrag vanaf € 10,- per appartementsrecht per jaar juridische dienstverlening inkopen. Zo bent u altijd zeker van deskundige bijstand, zonder daarvoor te veel te betalen en zonder te betalen voor diensten waarvan u geen gebruik maakt. Ook kunnen individuele leden van de VvE voordeliger gebruik maken van de diensten van yspeert. Op onze website vindt u meer informatie over de voorwaarden van het VvE abonnement en kunt u een offerte opvragen. Uiteraard kunt u als VvE maar ook als eigenaar van een appartement tevens voor losse opdrachten bij yspeert terecht.

Neem voor meer informatie of specifieke vragen over het appartementsrecht en verenigingsrecht contact op met onze specialisten.