Update | Tijdelijke huurcontracten kunnen verlengd worden tot 1 november

Eerder schreven we al over de “Tijdelijke wet verlenging tijdelijke huurcontracten”. Tijdelijke huurovereenkomsten konden verlengd worden tot 1 september 2020 en deze periode is nu verlengd vanwege de aanhoudende coronamaatregelen.

De verlenging geldt voor tijdelijke huurcontracten woonruimte die uiterlijk 31 augustus 2020 afliepen. Ook kunnen huurcontracten die al waren verlengd nogmaals worden verlengd tot 1 november 2020. Huurders krijgen door deze verlenging meer ruimte om op zoek te gaan naar een nieuwe woning.

Bent u benieuwd of de woonruimte die u (ver)huurt in aanmerking komt voor deze tijdelijke verlenging? Volg dan de beslisboom.

Heeft u naar aanleiding van deze update nog vragen? Neem dan contact op met Arianne Klok.

Uw eerste aanspreekpunt:

Arianne Klok

Arianne Klok BBA (Bachelor Bedrijfskunde) is advocaat sinds 2008. Naast Bedrijfskunde studeerde zij Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisaties Privaatrecht en Bedrijfsrecht.  Arianne heeft ervaring als bedrijfsjurist bij NDC-VBK de uitgevers (o.a. Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant) en was nauw betrokken bij de ISO-certificering van haar vorige advocatenkantoor.

Arianne Klok bekleedt diverse bestuursfuncties waarin zij vaak vanuit commerciële en juridische invalshoek beleid uitzet en organiseert. Zij maakt deel uit van het bestuur van AOV Oranje Nassau en Stichting Help Direct. Zij is actief en betrokken bij diverse netwerken, zoals de Commercieele Club Groningen, Sociëteit Ventus en de Noordelijke Vastgoed Sociëteit. Arianne is lid van de Commissie van Beroep van de Jongeren Commerciële Club Groningen en van de Adviescommissie van Dialogical Coaching netwerk (DCn). Daarnaast is Arianne als docent betrokken bij de Ondernemersacademie Groningen.

De commerciële praktijk van Arianne Klok is gericht op de rechtsgebieden vastgoed en ondernemingsrecht. Haar cliënten zijn startende en gevestigde ondernemers, vastgoedeigenaren, verhuurders en huurders van woon- en/of bedrijfsruimte. Arianne denkt met klanten mee op operationeel en managementniveau, overziet processen en streeft naar efficiëntievoordeel.

050 207 16 04 +31 (0)6 502 629 43 a.klok@yspeert.nl