Themamiddag

“Overlast door psychische problemen, de praktijk voor de woningcorporatie”

ningcorporaties worden in toenemende mate geconfronteerd met woonoverlast veroorzaakt door huurders met psychische problemen. Er is ook vanuit de politiek steeds meer aandacht voor deze problematiek, maar tegelijkertijd lijkt scherpte in de aanpak in veel gevallen te ontbreken. Welke afspraken kunnen er aan de voorkant gemaakt worden met huurder of hulpverlening? Hoe is de taakverdeling tussen woningcorporatie, huurder en hulpverlening vorm te geven? En wat als het niet lukt om de overlast te stoppen?

Huurrechtspecialisten Elizabeth Stegeman, Henk Yspeert en Arianne Klok putten uit hun praktijkervaringen als advocaat voor woningcorporaties. Het wordt een interactieve sessie. Er is ruimte voor kennisdeling, discussie en praktijkvragen.

yspeert advocaten nodigt graag een ieder uit die hiermee in het dagelijks werk te maken heeft. Denk aan medewerkers wonen, wijkconsultenten en juristen. Deel deze uitnodiging gerust met uw collega’s.

 

 

Wij nodigen u van harte uit om aan deze themamiddag deel te nemen.

De themamiddag wordt verzorgd op donderdag 23 maart 2017 in het Karmelklooster de Drachten aan de Burgemeester Wuiteweg 162.

programma
14.15 uur      ontvangst met koffie en thee
14.30 uur      interactieve sessie
16.30 uur      afsluiting met een hapje en een drankje

Deelname is kosteloos. U kunt zich aanmelden via onderstaande button.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op onze themamiddag!

 

themamiddag1