mr. S. (Sander) op de Dijk

‘Ik doe graag mee wanneer het moeilijk wordt’

Lastige vraagstukken ga ik niet uit de weg, ongeacht de complexiteit of het gewicht ervan. Denken in oplossingen is mijn uitgangspunt, afgemeten naar de behoefte van de klant. Een praktische, werkbare benadering staat bij mij voorop. En die hoeft niet altijd alleen juridisch te zijn.

Mijn werkervaring in het bedrijfsleven komt bij mijn aanpak goed van pas. In die wereld heb ik geleerd dat het contact met de klant van het grootste belang is. Tijdens de gesprekken bepaal je immers samen de te nemen route, maar nog veel belangrijker: je achterhaalt het gevoel van de klant bij het dossier. Als een advocaat zich dat gevoel niet kan aanmeten, is dat naar mijn mening een gemiste kans. Jezelf een zaak eigen maken, doortastend en bevlogen zijn, dat is waar het om draait.

Sander op de Dijk studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen (2012). Voordat hij zich aansloot bij Yspeert advocaten is Sander werkzaam geweest bij een landelijk opererend consultancybureau, waar hij grote en middelgrote werkgevers bijstond op het terrein van het arbeidsrecht en het sociaalzekerheidsrecht.

Sander is bestuurslid van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Groningen, bestuurslid van de Jonge Balie Groningen-Assen en lid van het netwerk Younglink.

Publicaties van Sander

Publicaties van Sander op de Dijk