M. (Merel) Snijder

'Alles met zorg en aandacht'

In 2016 ben ik als debiteurenbeheerder gestart bij Yspeert advocaten om vanuit deze rol orde op zaken te stellen op de debiteurenadministratie en facturatieproces. Omdat mijn organisatie skills goed ontwikkeld zijn heb ik mij naast mijn financiële taken altijd bezig gehouden met de organisatie van klantevenementen en team activiteiten.

Sinds kort ben ik binnen de organisatie een nieuwe uitdaging aangegaan en ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. In deze rol kan ik mijn kennis van de organisatie uitstekend combineren en een goede bijdrage leveren aan de ambitie van Yspeert om het beste advocatenkantoor van Noord- Nederland te worden.

Merel studeerde HBO Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hanzehogeschool Groningen en behaalde in 2003 haar Bachelor. Voordat zij in 2016 bij Yspeert advocaten kwam te werken, werkte Merel enkele jaren als juridisch medewerkster voor een aantal noordelijke gerechtsdeurwaarders. Zij gaf in eerste instantie binnen onze organisatie vorm aan de debiteurenafdeling en werd al snel onze duizendpoot. Vanaf 2021 is Merel onze bevlogen collega op de afdeling Marketing & Communicatie.

Publicaties van Merel

Publicaties van Merel Snijder